Jobb&pengar

Stjärnor, inspiration och tacksamhet!

Igår var det dags för Awatds Night med Beauty Sisters. Jag tog emot min allra första stjärna. Och jag är så glad! Och nu har jag massa framför mig! Denna vecka är proppad med Mary Kay! Och det är jag riktigt glad för!

Har börjat fixat till mitt hemmakontor, på fredag ska jag köpa en hylla på Netto att ha i sovrummet, där jag tänkt ha mitt kontor.  Köpt små klädnypor och magneter idag och gjort bla en klädnyp med magnet att hänga torken till min whiteboardtavla/planeringstavla i!
Gjorde även en magnet till kylskåpet, inte de finaste kanterna!

Men åter till gårdagen! Katarina hade dukat upp så fint i studion! Massa rosa, ljus och mysigt! Vi stjärnor fick lite extra pynt vid våra platser,
Alla hjälptes åt att ta med något till salladsbuffén som dukades upp, Min lott blev att ta med sallad och glutenfri pasta! Och det var så gott alltihop!

Det var som sagt utmärkelser, utlottningar m.m. Jag vann bla en neccessär. Sen fick vi alla stjärnor ett ljus var,Så fick jag ju ta emot min första stjärna med safir till det ett armband med matchande pärla i och ett så underbart fint skrivet kort av Katarina!! Och ännu ett fint (egentligen 3)  härligt glittrigt armband. Tack!! Och tack allihop för en nice kväll! Även om någon var lite farlig stundtals så studion höll på att sättas i brand:) Men roligt hade vi och många skratt blev det.

På varje plats låg det presenter till alla, en rosa diskborste, en påse bilar och en twix. Än en gång tack Katarina! Och tack Maggan för att du delade med dig och fick med mig på “Mary Kay-tåget! “

Stjärnan sitter numera på min kavaj med de andra pinsen. Hoppas på en bra försäljning denna vecka så jag kan få en eller ett par bin på måndagens möte

 Bara att jobba på så fixar jag detta! I CAN!!

Nu ska jag ägna min kväll åt att se på tv med min man och njuta! Är rätt trött ikväll!