MammaKaos

Inför helgen….

Färgade håret ikväll… Chocolate heter färgen. Mörkmörk brunröd typ. Jättenöjd! Skulle behöva klippa det dock, men tar det nästa månad. 

Gjorde inte mkt mer än borsta ur håret efter färg&dusch ikväll. Osminkad oxå. Orkade inte lägga ny makeup som skulle bort ett par timmar senare;)

Idag ska jag ta bort mina äckliga fula tanthår på hakan och skammen över dem är snart ett minne blott! Gött! Kommer göra ONT! Men vill man va fin får man lida pin. Och dessutom vet jag att jag kan slappna av och fokusera på annat när Helena vaxar bort det än när jag står med pincett. För gör jag d själv med pincett måste jag se vart jag nyper med pincett, smärtan är jobbig och jag spänner mig ännu mer… Ont ekorrhjul av alltihop. Så tar hjälp av ett proffs, Helena på Vaxhuset i Skövde. Ska sova nu strax. Behöver åka vid 9, 15… Ska va hos Helena kl 10. Men funderar på att åka tidigare och ta Biltema först och fixa lampan till bilen. De öppnar ju 7. Men kan ju åka så jag är där 9 kanske eller strax efter…

 Kommer ge er före och efter foton från vaxningen. Blir nog mer bilder från dagen… Stjärnmiddag hos Katarina bla. Yeay! 

Men nu sova så denna Fristående Hudvårdskonsult orkar med dagen.

God natt