MammaKaos

Wow vilken utbildning!

Ja jag säger då det! Tack Katarina för att du promotade denna utbildning! Vilken dag och vilken sällskap! Tack! 

Strax efter kl 9 igår morse styrde jag kosan till Katarina igen. Där jag fick byta vår bil mot hennes härliga Minicooper, MIN DRÖMBIL! Hämtade upp Y på vägen och sen drog vi mot Örebro! 

Vi anlände till Örebro vid halv 12, och utbildningen började vid 13-tiden så vi lunchade på en liten pizzeria. 

Blev en kycklingsallad till lunch… Inget jobbigt att göra om och anpassa en sallad! E lite jobbigt o va besvärligt jämt! 

Efter maten drog vi äntligen till dagens höjdpunkt!

Vår National Sales Director Lena Quist ledde utbildningen med flera av sina Sales Directors.

 Så himla bra! Enkelt o tydligt. Orkade inte anteckna allt så spelade in det mesta. 

Påväg hem jobbade både Y och jag på med lite kundkontakter medan Katarina rattade Minicoopern och vips var vi i Skövde… Va hände? 

Katarina o jag gjorde plan för denna dagen. Ska ha klass i studion kl 15. Så fick låna hennes nyckel. Passade på att handla det som jag skulle ha och tog vägen förbi studion innan jag åkte hem. Slippa släpa med både produkter och fika imorgon. Nu är det fixat! Så dumt o köra grejer fram och tillbaka, blev ju bara nån km omväg typ. Så det va smidigt. 

Väl hemma lagade jag käk, nej jag handlade först… Haha, ja jag handlade inte allt i Skövde, inte det jag skulle ha hem. Alltså lättare o hitta hemma ju. 

Iaf lagade jag nån variant på kyckling ala Jakob. Gott. Skulle skruva ihop min nya hylla med, men den va bara och fälla ut och fälla ner hyllor så va den klar… Sket tråkigt! Började pynta i hyllan, satte upp min tavla, och ställde pärmarna på hyllan. Fotar senare när det är klart!

Nu ska jag sôva!