Jobb&pengar

Mitt livs största”pirr”…Hittills!

Igår på utbildningen i Örebro pratade en tjej om att göra “2 pirr om dagen!”  Ett “pirr” är att man gör en grej som man tycker är lite läskigt men gör det ändå. Tex att berätta för en okänd kvinna om ditt jobb när ni står i kassakön på Ica, eller tacka kassörskan för trevligt bemötande och fråga om du får skämma bort henne med en härlig stunds hudvård. 

För mig handlade det där piruett om att klara av att hålla en hel hudvårdsklass, med presentation, klass och avslut! Jag var så nervös idag på FM. Klockan gick sååå långsamt. Ville bara komma iväg och få det överstökat! Min allra första hudvårdsklass. Väl i studion var jag mer avslappnad och det kändes så skönt! 

Dukade upp för klass, fixade fika och rosa bubbel… Med ett härligt lugn fast med pirr i magen ändå. 

Gästerna kom, vi fikade, jag höll klassen och enskilt avslut. Blev osäker på en sak och bad Katarina om hjälp! Gick kanon! Mest läskiga va just det enskilda avslutet. Och det gick kanon! Jag gjorde det! Jag klarade det! Va la inget och vara nervös över! Faktiskt! 

För ett år sen hade jag inte klarat det! Men jag har fått sånt självförtroende dessa 8 månader med Mary Kay och Beauty Sisters! Och jag säger ofta till mig själv I CAN – JAG KAN! För så är det I Can, You Can, We Can! 

Nu Ska jag skriva min lista för morgondagens Six most important things! Sen sova! 

Och vet ni… Jag funderar på att göra, ett pirr till, komma till Walthers skola i jobbkläder… Haha, vår buisnessklädsel,  svart kjol, vit topp, svart kavaj, strumpbyxor och svarta skor. Varför inte liksom? Vad skulle hindra mig från att göra det? En tjej på utbildningen igår sa, att hon har buisnessklädsel när hon handlar, hämtar paket m.m. So what… Kan hon, så kan jag! Har faktiskt på två dagar handlat 3 gånger i buisnessklädsel, igår på hemköp och Ica, idag på Ica. Åkte liksom inte hem emellan och bytte om. Peter skrattade gott när han satt i kassan igår och jag kom till hans kassa där med mina pina och bling bling. Haha.  Och fastnade nånstans med mitt armband så min ena berlock gick sönder. Detta ordnade Katarina idag! 

Men jag säger som så! Gör det där piruett, helst två! Det känns så gott efteråt! 

Förlåt för allt mitt jobbtjat men det har betytt så mycket dessa 8 mån. Jag mår så gott. Min depression märks knappt, inte min panikångest heller. Och det är så skönt! Jag ser så mkt positivt. 

Kram och godnatt