Jobb&pengar

Mammas duktige pojke och jobb!

Igår var vi på utvecklingssamtal på skolan. Walther går framåt, även om han just nu ligger lite efter i några ämnen pga sjukdom. Speciell simningen. Men nu får han bada med öronproppar och band. 

Men det var så positivt. Denna vecka är han klassvakt och han tar enligt personalen sitt uppdrag på fullaste allvar!

Idag praoar han i skolans café. De har räknat pengar, hämtat varor i caféet och tränat för att det ska bli så konkret som möjligt. Och han är fantastiskt duktig på att räkna. Testade igår att säga att jag handlar för 14kr, och lämnar en 20lapp.vad Ska jag ha tillbaka? Han räknade på fingrarna bakåt från 20 till 14.6kr kom han fram till:) helt rätt. 

Han längtade verkligen efter sin prao idag. Och så frågade han om Peter och jag fått praoa. Jodå, i hans ålder var jag en dag hos pappa på Tivox och en dag i klädbutik. Walther undrade om han fick praoa hos mig på MaryKay en dag. Frågade om han vill åka med till kontoret då eller hur han tänkt. “Nej, jag tänkte att jag följer med dig ut och säljer, jag kan ju ta emot pengar, växla och sådär” 

Njae, blir nog svårt! Men lovade han att han ska få hjälpa mig att packa upp nästa leverans och även följa med och leverera. Är liksom en kund som står oss nära och som bjudit hem hela på lite mys när varorna kommit så lite kundkontakt kan ju min praoelev få. Glad att han frågade mig iaf. 

Snart ska jag åka till en annan kund och lämna varor och köra en företagspresentation. Lite pirrigt inför företagspresentationen. Men ska bli så skoj! 

Fick mail precis från huvudkontoret, min biljett till Carreer conference den 25 mars! Längtar dit! 
Låter det spännande? Hör av dig så berättar jag mer. Du behöver inte bestämma dig för jobbet nu men jag drar hemskt gärna företagspresentationen och karriärmöjligheten för er! 

Men nu fixa lite innan jag rullar mot kundbesök.