Jobb&pengar

Stanna tiden

Alltså redan onsdag… Hallå det va ju fredag och stjärnmiddag, lördag och utbildning typ nyss… Snälla, stanna tiden. 

Walther kom hem från skolan igår överlycklig!  Dels hade en av favoriterna bland taxichaufförerna kört hem honom och sen hade han haft det bra på sin prao i cafeterian, men de hade haft många att servera, för de höll på att missa tiden när han skulle sluta praon (de höll på en stund på fm bara) sa han. Men han var så stolt och glad. Tydligen hade han sålt fika till en scoutkompis. Så hans lycka va stor när han kom hem. Hoppas de får praoa mer för det va verkligen nåt han gillade. 

Jag hade en bra dag förutom nackspärr, vände på mig i sängen igår morse och då knäckte det till… Har smörjas med liniment, Peter har masserat. Och nu ska jag värma en vetekudde tänkte jag. Får ta en Alvedon med…. Lär inte kunna sova annars. Jobbigt att vrida på sig. 

Som sagt bra dag. Levererade varor till en mycket nöjd kund! Och så körde jag en företagspresentation med henne. Jätteskoj! Kanske kanske går det vägen! 

Väl hemma gick Gel och jag en promenad med C. Gel va överlycklig! Och jag med. Behövde promenera lite. 

Nu sôva. Blir tôrget med farmor nu på FM. Måste in på Lindex och investera i nya strumpbyxor… Gel hoppade på mig och rev sönder mitt sista par när jag kom hem… Suck! Så blir att köpa nya som sagt! 

Gunatt!