MammaKaos

Mot nya mål…

Mycket händer och sker hela tiden. Jag har kämpat med vikten sen barnsben. Som många vet genomgick jag för 8 år sen en gastric by pass (förminskad magsäck) och gick ner runt 40 kg. 20kg av dessa gick jag raskt upp när jag började äta antidepressiv medicin för 6 år sen. Jag skäms över min vikt och min kropp.

Skäms över att jag genomgick en så stor operation och de komplikationer jag genomlida för att sen bli överviktig igen.

En god vän tipsade om öppet hus på Viktväktarna ikväll. Blir man medlem på deras hemsida får man just nu 50% rabatt. Då ingår massa matnyttigt, app m.m. Kan tyvärr inte allt…

Men JAG SKA och JAG KAN bli normalviktig! Det bästa är att frukt, bär och det mesta av grönsakerna får man äta så mycket man vill. Sånt jag bara älskar. Sen kommer svårigheten bli att räkna smartpoints, komma ihåg att registrera vad man äter i appen alt. Skriva ner ALLT! Men med träning, j*via anamma och coachning på VV kommer jag klara detta! Punkt slut! I CAN!

Just nu är jag grymt sugen på en macka…. Funderar o funderar… Brukar ju äta en macka på kvällen… Van vid det… Gaaaah! Imorgon blir det ordentligt med maten.

Strax sängen. Har lite jobb imorgon FM och sen studion på em. Förhoppningsvis kommer lite varor oxå så då ska dessa packas och förberedas för levereras i helgen.

Kram och godnatt mina vänner