Michaela

I CAN LOVE THE LIFE I LIVE

Det har varit en bra dag. Mycket jobb varvat med mattankar.

Facial på FM. Hem och gå promenad med fröken envis, mattegris, pratkvarn, sömntuta! Dvs Gel! 

Sen hämtade jag paket på Ica o köpte sallad i salladsbaren (valde nooooooga ut ingredienser, sallad, tomat och gurka, lite räkor, lite salladsbar, morötter o broccoli.) en burk Laktosfri creme fraiche… Gillar inte de där burkarna med dressing som finns vid salladsbaren. Sen iväg till jobbet… 

Alltså smartpoints är bra, men hela tiden räkna, väga, mäta, skriva upp/registrera i appen vad man äter och hur mycket är krångligt och tar tid. Men garanterat kommer jag snart in i det. För mycket gott får man äta trots allt och mycket är “gratis” dvs innehåller 0 smartpoints. 

På jobbet åt jag lite, packade upp mitt paket och checkade ordersedeln. Allt stämde. Lite pappersjobb blev gjort, lite planering, snack med Katarina och så fick jag passa godingen Roy en stund! En go härlig Samojed! Våran maskot i Beauty Sisters! Tack för lånet av godingen Katarina! 

Med min leverans idag fick jag min utvalda stjärngåva, ett par otroligt enkla men vackra och häftiga örhängen. Med texten:

Även ett kort och en rollupväska som var gåva för BBBorder i november (tror jag).

Tacksam för mitt jobb, all belöning jag och kollegorna får, både från Katarina som Sales Director och vår National Sales Director Lena. Men även från FÖRETAGET! WOW! 

Påväg från studion handlade jag lite innan jag åkte hem. Hittade ett bra recept i viktväktarnas app. Massa recept där, men detta tilltalade mig. Och faktiskt klarade magen det bra… Och gott var det! 
Recept har ni här nedan. 


Chiliräkor med pasta 4 portioner.

5 smartpoints/portion

140g okokt pasta tex penne, jag tog glutenfri pasta. 

1/2 lök

1/2 msk olivolja (tog dock rapsolja då jag ingen olivolja hade hemma) 

1 klyfta vitlök

1/2 msk tomatpuré 

1 chilipeppar 

1 paprika

1 1/2 dl vatten

1/2 tärning grönsaksbuljong
1 ask cocktailtomater

300g skalade räkor. (jag hade stora vannamaieräkor) 

100 g sugar snaps 

2 msk hackad dill

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. 
  2. Skala och finhacka lök. Fräs den i olja i en kastrull.  Pressa ner vitlök och blanda ner tomatpuré. 
  3. Finhacka chili och skär paprika i mindre bitar, och häll ner i kastrullen. Tillsätt vatten och buljongtärning och låt puttra ett par minuter. 
  4. Halvera tomater och sugar snaps och lägg ner i kastrullen tillsammans med räkorna, de ska bara bli precis varma. 
  5. Blanda ihop pasta med räkorna, smaka av med salt och peppar och toppa med dill! 

Så enkelt, snabbt och gott. Tog totalt ca 20 min att tillaga, varav 10 min vid spisen.

Peter vågade inte smaka så vips har jag 3 färdigportioner till mig. Passar perfekt då Peter jobbar både imorgon och på lördag. Walther åker till morfar imorgon efter skolan… Jag slarvar med lunchen speciellt när jag är själv, är Walther hemma måste ju han ha mat, så då fixar jag till oss båda. Men är jag själv tycker jag det är tråkigt… Och jag är inte hungrig… Vilket ger enormt sötsug på kvällen istället. Så matlådor ska jag försöka göra ett par omgångar i veckan och frysa in. 

Nu sôva. Imorgon städa, sen kommer några tjejer hit och testar produkter! Hämta psketb(tror jag… Fått info om att det är på G) Sen packa varor, skriva kvitton och ringa/kontakta kunder. 

Så morgondagen kommer gå fort… 

 I can love the life I live – I can live the life I love!