Jobb&pengar

Måndagar = bästa dagen på veckan!

Många tycker måndagar är veckans sämsta dag… Tillbaka till jobb efter ledig helg m. m. Jag ÄLSKAR måndagar! 
Ny vecka, nya friska tag, ny energi med Unit-möte med Beauty Sisters. En stund i studion ger mig så mycket energi! 

Igår kväll var det inget undantag! Och vi hade herrkväll med Hudvårdsklass för herrar. 3 herrar kom och gästade oss i studion. Varav Peter var en gäst och fick prova våra härliga hudvårdsprodukter för Herrar! Riktigt kul och häftigt faktiskt! Korv med bröd bjöds vi på och fika. Och den de sedvanliga utmärkelserna med bin, månadsberlovk, Lotterier och Queen of boooking. Och hör och häpna, med min 5 nyinbokade klasser blev jag Queen of boooking. Fick en söt påse med lite godis och en liquid foundation brush (foundationborste). 

Tusen tusen tack!

Lite speciell känsla att va just Queen of booking! 

Tack för underbara Katarina och alla andra kollegor som kom för en som vanligt grym och trevlig kväll! Wow! 

Nu är mina Six important things för morgondagen skrivna, nya mål för veckan satta, bockat av de i vår utmaning Marskrysset de saker jag avklarat! Och hittills är det 10 av 25 saker jag klarat av! Grymt stolt över mig själv! Jag vill nå framåt, jag vill klara saker och ting och jag har verkligen hittat det jag vill göra. Och tacksam för detta! I CAN! På tisdag har jag bokat Powermöte med Katarina! 

Nu ska jag sova. Walther ska till skolan och jag måste upp o skicka iväg han dit. Och sen ska jag bocka av min lista! 

Nattinatt!