Recept: Gluten&Laktosfri vegetarisk lasagne.
1 port, 6 smartpoints.
1/2 lök
1 morot
2 dl krossade tomater
1 krm salt
1 krm peppar
1 tsk flytande margarin
2 dl bladspenat
1 dl Keso® Mini Cottage Cheese
2 st Ica lasagneplattor glutenfria
3 msk ost 12 %
- Sött ugnen på 225 grader.
- Skala och hacka löken, skala och riv moroten. Blanda krossade tomater, lök och morot i en kastrull och låt koka 10 min.
- Smörj en form, häll i lite av tomatsåsen. Lägg på lasagneplattor, bred ut Cottage Cheese och strö över spenaten över, häll över resterande tomatsås.
- Strö över osten och ställa in i ugnen ca 30 min.
- Servera med valfria grönsaker tex kokt broccoli.
Detta va såå gott. Detta är EN portion… Men jag åt bara en halv, det blir för mycket annars för mig!