Michaela

Recept: Gluten&Laktosfri vegetarisk lasagne.

1 port, 6 smartpoints

1/2 lök 

1 morot

2 dl krossade tomater 

1 krm salt

1 krm peppar

1 tsk flytande margarin 

2 dl bladspenat 

1 dl Keso® Mini Cottage Cheese 

2 st Ica lasagneplattor glutenfria

3 msk ost 12 %

  1. Sött ugnen på 225 grader. 
  2. Skala och hacka löken, skala och riv moroten. Blanda krossade tomater, lök och morot i en kastrull och låt koka 10 min. 
  3. Smörj en form, häll i lite av tomatsåsen. Lägg på lasagneplattor, bred ut Cottage Cheese och strö över spenaten över, häll över resterande tomatsås. 
  4. Strö över osten och ställa in i ugnen ca 30 min. 
  5. Servera med valfria grönsaker tex kokt broccoli. 

Detta va såå gott. Detta är EN portion… Men jag åt bara en halv, det blir för mycket annars för mig!