MammaKaos

Glädjeskutt!

Vilken dag! 

Trött som in i den i morse. Men ca, ju tvungen att kliva upp. Körde farmor till en väninna och sen styrde jag kosan mot Skultorp. En tjej visade smycken i vår Studio. Blev några inhandlade! Så skoj! 

Snabb lunch, ut med Gel och en snabbvisit hos farmor innan jag hämtade Walther i skolan. Sen iväg till kulturskolan och trumlektion med tillhörande fika. Levererade varor också. 

Walther lämnades på Hattis och jag drog hem, varvade ner, kollade mail, och planerade lite. Lagade mat och fick be Peter rycka in då jag klantade till mig och satte kniven i fingret… Klumphôvve! Blödde rejält, trots att det inte va djupt. Dubbla plåster och det va genomblöta efter 5 min. Dubbla plåster igen. Blödde igenom, dubbla plåster ännu en gång o då höll det! 

Skyndade mig att äta, kokt torsk, potatis, pepparrot, sparris och sallad. Mumsigt! Och enkelt. 6 smartpoints totalt/portion.

Kl 18 var det dags för viktväktarna! Och va nervös jag var! Trodde inte på nån större framgång såhär i början, va glad om jag minskat 0,5 kg. Men mitt jobb med att räkna smartpoints, väga, mäta och va noga hade gett resultat… – 1,5 kg visade vågen och jag blev så glad! 19,3 kg kvar till målet, och 4,3 kg till delmål 1! 

Nu ska jag sova lite. Kram och godnatt!