Familjen

Nuär det nog!

Jag väljer att skriva detta med lösenskydd av olika skäl. Men måste gå ur mig det. Av nån anledning mår jag bättre när jag skrivit ner även om jag pratat med folk om saker. 

Som många vet har jag och min mamma aldrig haft någon vidare relation. Varit så sen jag var liten. 

När jag var ca 7 år gjorde mamma en otroligt dum sak som alltid kommer förfölja mig mer eller mindre. Hon fick avtjäna ett 3mån långt fängelsestraff i på en öppen anstalt strax utanför Göteborg. Hemskt tid! Minns inte mkt från den tiden. Jag hade precis fyllt 8år. Detta har alltid varit en stor skam för mig att leva med. Och i en liten stad som Tidaholm så vet man allt om alla typ.

 Strax efter att mamma muckat skiljde sig mamma och pappa! Jag fick efter viss utredning bo hos pappa. Jag är tacksam för detta. Hade ju min farmor nära och vid 12års ålder flyttade pappa och Tina ihop. Vilket jag då avskydde! Men idag är jag glad och tacksam och Tina är min extramamma! 

Jag träffade mamma då och då, tanken ca varannan helg, men hon kom i lag med fel folk och jag vantrivs, gick i skitiga kläder, hon såg inte till att jag duschade och tvättade mig och inte alltid jag fick mat heller. 

Hon LOVADE att vi skulle fika, gå på bio, åka till mormor, göra utflykter, köpa saker. Men 9 av 10 gånger blev det inte av. Alltid nåt att skylla på! 

Och så har det fortsatt. 

Vi fick i julklapp biljetter till Tidaholmsrevyn Så sa dä va. Och ärligt trodde jag inte att vi skulle få dom (de släpptes strax efter jul). Men vi fick dom ? och hon lovade barnvakt också. 

Igår var det dags. Pratade med henne i veckan och hon sa att hon inte visste om hon hann hit igår och passa Walther. Och tyckte min farmor kunde ta honom. Hon var redan bortbjuden och övriga barnvakter oxå. Så jag sa att hon får komma för vi har ingen annan barnvakt som kan. Hon sa att hon skulle fixa det! 

Igår vid 13tiden – 6h innan revyn börjar! Ringer hon och säger att hon har förhinder. Hon pratade om massa annat innan hon sa det och kom med undanflykt som jag inte vet om jag ska tro på eller inte… Men jag blev så ledsen arg och besviken. Ni som såg mitt inlägg på fb, här är svaret! 

Några timmar senare tog jag bort henne på Facebook och blockade för samtal! 

Peter fick ringa sin kompis och tog med honom på revyn. Jag och Walther blev hemma. 

Jag var arg, ledsen och besviken. Men lite olika saker kom emellan så det blev lite jobb med Mary Kay, nya ordrar, pappersjobb och en företagspresentation och jag släppte det där jobbiga! 

Jag har släppt mamma! Och bett Peter att inte låta henne komma hit om hon frågar! Jag vill leva mitt liv! 

Jag har min man, vår son, min farmor min pappa, Tina, hennes barn m familj, mina mostrar, morbror o mormor och Peters föräldrar och syster m familj! Vi ses kanske inte ofta, men de är min familj! Älskar er ? ? ? ? ? 

Sen har jag ju kollegor och min kontaktperson Carola som finns vid min sida! Tack! Och er lära läsare och följare! Tack! 

Det som är skrivet här vill jag INTE ha utspritt. Det finns en orsak till lösenordet! Respektera det! Tack!