Autismspektrumtillstånd

Action plan och chiffer

Sicken dag! 

Vaknade o va trött o förkyld. Men upp med Walther, fixa frukost till oss båda, inta medicinen, skicka iväg Walther till skolan och plocka lite… Det där vanliga ni vet..

Sen unnade jag mig lite vila… Visste att en lång dag väntade… 

Upp, på med buisnessklädsel och iväg till studion. Började med lunch. Passade på när jag hade sällskap. 

Hade ett videosamtal med en vän om Mary Kay. 

Sen Action Plan-möte med Katarina!  Yes I’m on the way for success! I can! Nu kör vi så dä ryker. 

Skuggat över namn o personnummer av sekretesskäl.

Efter mötet drog jag till Falköping o levererade varor och uträttade ännu ett ärende. 

Snabbt iväg hemåt, hämta Walther hos morfar och sen till scouterna. 

Jätteskoj ikväll. Chiffer fick vi lära oss. Här är “brädgårdschiffer

Kan ni lösa?

Dock blev det för stojigt och Walther höll på att bryta ihop. Så vi åkte hem strax innan det var slut. Måste säga att en av hans kompisar på scouterna ändå var gullig mitt i detta. Han såg att Walther blev obekväm och att han gick till mig. Han frågade ledaren varför det blev så. Ledaren förklarade att det blev för stimmigt och att Walther inte fixade det. Kompisen tittade ledset på Walther och sa nåt i stil så dumt att inte alla kan va lugna och tysta, det är ju synd om Walther. 

Detta var vid samlingen innan avslut! Samling är en tuff grej för Walther. Han måste sitta still, koncentrera sig och hänga med på vad som sker. Är det störningar omkring funkar det inte. Funderar på att skaffa en stressboll och låta han greja med, för ikväll bet han i kläderna och på sin hand! Läääängesen det skedde. Han hade det i skolan för längesen och det funkade finfint. 

Avslutar detta inlägg med scout-schiffer och en liten grej för er att lösa. Man börjar att gå lodrätt (stor bokstav)nedåt ifrån översta raden och sen vågrätt  (liten bokstav) åt höger. Ordet Scout blir med scout-schiffer: Ou Os To Tu Uu

Ordet Scout blir med scout-schiffer: Ou Os To Tu Uu

Här är mitt meddelande till er! 

CcToUsUoSsUuUu ToOsOc OuToSt CcToUuUu!