MammaKaos

Nyputsade skor, tôrget och vinst!

Dagen kunde börjat bättre. Väcktes strax efter 7 av att Gel slickade ihärdigt. Kollade till Walther som låg i vår säng och hade blött näsblod, det var det Gel slickade rent… Ringde och avbokade taxin. Ringde skolan o pratade assistenten och vi gjorde upp att eftersom Walther va hyfsat pigg o ingen feber hade, utan bara förkyld o detta näsblod skulle komma till skolan. Blev det värre skulle de ringa oss. 
Farmor kom och vi hjälptes åt med Walther som absolut inte ville iväg. Men vi kom iväg och efter a ha lämnat honom åkte vi till stan. Fikade på Kyrkans hus och sen en repa på tôrget o Netto. Hittade billigt skoputs, en typ svamp att putsa skor med. 12kr på Netto. Funkade finfint:) Mina jobbskor är såå fina nu! 

När jag kom hem tog jag en promenad med en lycklig Gel som kunde skita på sitt ställe igen, va ingen snö där längre så hon va hur glad som helst att få sätta sig just där! Tokfia! 

Åt lite lunch, kollade upp ett par saker innan Walther hämtades. Han sa ifrån på morgonen att han nog inte orkade med trummorna idag – inte likt Walther, han ÄLSKAR onsdagar och stunden på kulturskolan! Så märks att han inte är i form. Så vi åkte hem, spelade spel och myste. Min farmor kom och fikade. 

Efter middagen knallade jag till kvällens viktväktarmöte. Liten besvikelse faktiskt, men som jag snabbt vände till d positiva. Va ju iaf ett minus! Även om d bara var 1hg! Men minus är minus! Bättre än +! 

Hemma myste vi vid tvn med barnprogram varvat med ishockey – Färjestad slog ut Djurgården! Yes! 

Just d jag vann ju en utlottning på Topz sida på Facebook. Var en av 3 vinnare! Och inte skickade de paketet med post, näe med budbil! Och innehållet i lådan va inslaget i silkespapper och rosa snöre… Passade perfekt! Och innehållet var perfekt till mitt jobb! Ekologiska och rättvisemärkta produkter att ha när jag har hudvårdsklasser! Tack Topz! 

Två sorters Topz, bomullsrondeller och bomull!

Gjorde förresten en jämförelsebild på mig med och utan smink. Skillnad! 

Nu sôva! Ännu oklart om Walther ska till skolan imorgon. Men blir nog så. Men han får skippa badet. 

God natt!