Blogglistor/Utmaningar

30 dagar med mig! Dag 02

Dag 02- Berätta om ditt bloggnamn. Varför har du valt det?

Mitt bloggnamn ja. Från början hette bloggen Familjen Lejonberg Hjorth. Det var ju bloggen om vårt liv och vardag (och är så ännu). Och adressen hit är ju www.familjenlejonberghjorth.se men tyckte det lät tråkigt, och mycket handlade ett tag om vårt liv i som var och är ibland lite av ett kaos. Dock numera mer organiserat. Men ville hitta något som passade bättre, och det är ju jag som skriver bloggen. Lekte med massa förslag Mamma Micha, Michaelas Kaos, Michas Kaos, Adhdmamman, Kaosmamman mfl… Hade massa förslag. Och jag fastnade jag för MammaKaos. Det var och är jag på gott och ont! Och slogan och underrubrik blev vardagen i stort och smått! Kändes rätt!

Sen var det detta med att ha en heder på bloggen, det var nog det som oxå avgjorde. Va ju inte så lång rubrik att skriva MammaKaos. Och dessa har ju ändrats OTALIGA gånger under åren…

Här är några!

Nuvarande!

Det är enkelt men ändå stiligt och är verkligen jag!

Så nöjd som jag just NU är med bloggen har jag inte varit på evigheter! MammasKaos i ett nötskal att vela hit och dit!

Hur fick din blogg sitt bloggnamn? Vissa av er vet jag, men skriv gärna antingen i kommentar eller eget inlägg och länka hit!