Familjen

Tack för omtanken!

Detta inlägg skriver jag skyddat! Och snälla låt det förbli så!

Som jag skrev i ett ett inlägg i mars så är det som det är mellan mig och min mamma!

Idag har jag haft ett 1h långt samtal med min moster Lena om det ena och det andra och i tisdags hade jag samtal med moster Ingela! Tack älskade mostrar att ni finns!

Mamma berättade för en tid sen för mig att hon tänkt gifta sig. Jag sa att hon kunde tänka sig för lite grann, hon och K har haft ett förhållande i ca 6 månader och varit förlovade sedan jul! Till min moster hade hon sagt (senast förra veckan) att hon inte tänkt gifta sig fler gånger! Hon och K ska bara vara sambos! Det trodde jag aldrig på! Jag VET hur min mor fungerar! I tisdags fick jag ett meddelande på telefonen att de gift sig! Dessutom hade hon lagt ut på facebook typ direkt att de gift sig (har inte henne på facebook så har inte sett det), men min ena moster ringde den andra mostern (som inte har facebook) och min ena kusin ringde henne också och berättade! Släkt har ringt och frågat mina mostrar vad som står på och hur jag mår i detta! Tack för omtanken! Men snälla jag uppskattar att ni pratar med mig också om hur jag mår i det!

Idag har jag haft fula svarta mörka tankar om min mamma som jag inte skriver här… och så får det förbli! Men jag orkar inte med henne! Hon tar all min energi! Jag vill lägga energi på familj, Walther och jobb! Jag vill leva mitt liv!

Hon hade sagt till mostrarna att jag lovat henne att följa med på begravning i Väse för hennes kusin den 21 april! Va har jag lovat det? När hon frågade mig sa jag att jag inte har möjlighet och kände inte personen så väl så att jag kände det var någon idé! Jag kan skicka blommor istället! Och åka med henne dit GLÖM det! En annan femma hade det varit om MINA kusiner skulle följt med och mina mostrar frågat om jag också ville följa med dit! Men de vet knappt om de ska åka då de inte haft jättemycket kontakt, de ska åka istället för min mormor då hon har svårt att ta sig till begravningen pga sjukdom. Min moster och jag sa att jag kan åka till mormor och umgås med henne istället den dagen! Så det kommer jag nog göra, jag och Walther och Peter.

Fick också veta att mamma skrivit att hon är utbränd, att det är för mycket med Walther och hans sjukdomstid med mera… va?… hur mycket har hon funnits där? I somras kom hon till KSS med en kille hon dejtade och hälsade på oss när vi låg inne med Walther. Hon sa att det var hennes nya kille! Hmm… Walther tar allt du säger… vad tänker han om det när hon några månader senare har en annan kille? Hon säger att hon förstår oss och honom… hmm… jag undrar jag!

Hon ljuger om allt och alla, allt för sin egen vinning skull! Alltid varit så! Förstår inte hur hon blev sån med så goa föräldrar hon hade som mormor och morfar. Jodå morfar han var sträng och hård, men rättvis! Fan va jag saknar den gubben ibland!

Jag gjorde klart för mostrarna att jag kan tänka mig att träffa mamma tex på kalas och dyl. hos dom eller hos mormor. Men inte umgås med henne frivilligt! HON ska inte förstöra för mig att få träffa mina mostrar, morbror och mormor när det är kalas!

Än en gång tack för er omtanke! Ni är guld värda!