DIY everything

Inredningsdetaljerna i vårat hem fortsätter komma, ett hallbord har fått flytta in samt ett hörnbord med lite blommor

vi börjar med hörnbordet, ett hörn som stört mig sen vi flyttade in då vi inte alls kunde bestämma vad som skulle va där, och de va tomt och vitt och trist. Men sen åkte jag på en liten shopping tur med en av mina bästa vänner och jäklar va fina grejer jag hittade

bordet passade in så perfekt, och med blommorna och vaserna blev det så otroligt fint, så nöjd med hörnet nu;)

sen var det hallens tur. Det va helt tomt i hallen förutom den platsbyggda garderoben och en matta så vi behövde få in lite liv och rörelse där men ville inte att det skulle bli för mycket

Så min underbara make hittade ett hallbord som jag köpte med efter jobbet men problemet var att bordet va svart. Visst det hade kunnat funka men jag är som jag är och ville självklart göra en liten diy. Så jag köpte även på mig lite decorplast och bara sådär så var bordet klockrent. Passade in så mycket bättre än när det bara va svart

visst blev det bra, så jäkla nöjd även med detta. Perfekt storlek för våran hall, den tar inte över men ändå så tillför den så otroligt mycket

Uppepå bänken ska jag diy en härlig kruka/vas och sätta i pampasgräs. Ja vet att jag skrev tidigare att jag inte skulle ha nå Pampas men jag har ändrat mig igen 😂 och har äntligen hittat ett ställe som har superfin Pampas så att såfort jag hittar en perfekt kruka att göra om så ska jag köpa på mig mellan 3-9 Pampas strån, och så ska det få pryda mitt hallbord. Vill även ha nån form av ljuskälla ute i hallen men jag har inte hittat något än som jag känner passar in så det får bli nästa projekt. Det och att hitta ett gäng böcker som ska få ligga på den undre hyllan,9 böcker ska ligga där har jag bestämt så loppis nästa för att hitta böcker

 

har ni några tips på bra loppisar eller second hand butiker som har bra böcker ? Kommentera gärna 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan