Undersökningar och inredning

Vilken helg det har varit alltså. Hämtade upp utrustning för övervakning när ja sover och var uppkopplad från 22-07, hemskt upplevelse

 Kunde inte sova bra alls, grimman i näsan drogs åt alla håll o kanter så de kändes som att jag ströps, manickerna på bröstkorgen och runt midjan vreds och snurrades så de gjorde ont, och sen hade jag en klämma på fingret som mäter syresättningen som lossnade hela tiden och snurrades runt handen så ja fick blodpropp. Helt enkelt en ur dålig natt. Men nu är det avklarat och det är bara att invänta resultatet

sen köpte jag på mig lite mer inredning, what else

men ny kruka till hallbordet, lite Pampasgräs och 9 böcker som ska ligga som dekoration. Blev så otroligt nöjd med hallen, sen är de ju bara att byta ut pampasgräset lite efter säsong, så när vintern kommer blir det nog något annat där i hallen.

vill så gärna få in en ljuskälla men har ännu inte hittat någonting som passar in bra, vet inte alls vad jag vill ha så det projektet har jag liksom fått pausa ett tag

ska återvända till mina barn, spela lite charader och sen få dom i säng så dom orkar till förskolan imorgon

 

Ha en underbar kväll allihopa 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan