Love is in the air

Äntligen helg…

Jag jobbade kort vecka denna vecka, så fick ta helg redan i fredags, vilken lyx…

Var hemma med barnen och maken och bara myste.

Tog med mig min äldsta dotter till Gränby centrum för att hämta ut hennes nya glasögon, så satte henne i cykelkärran och drog iväg, va härligt att få lite egentid med henne och hon blev supernöjd med sina nya glajjor.

 

Efter optikern gick vi runt i gallerian en stund, in på diverse affärer och handlade lite, och fuskade med att ta med oss lunch hem ifrån Burger King vilket jag i efterhand ångrar, min yngsta dotter åt nämligen kyckling nuggets och blev super dålig. Hon har så ont i magen och är riktigt dålig i magen, tycker så synd om henne. Ska åka upp och klaga idag för det är kaos hur hon mår

Idag har vi därför spenderat hela dagen med att mysa i soffan under täcket, vi har gjort så lite som möjligt faktist, och jag har även tagit mig friheten att somna breve min make nån minut i soffan, va så mysigt att få vara brevid honom och känna värmen från honom, Älskar det.

Oftast så sover våra barn i våran säng, dom älskar att samsova så det är väldigt sällan vi får egentid och kan kramas, så då passade det perfekt att jag fick mysa in mig brevid honom i soffan idag=)

Middagen

Har även hunnit med ett Zoom möte tillsammans med underbara Anne med lite diskussioner kring framtiden, alltid lika kul att prata med henne. Så härlig personlighet och hennes energi ger en så mycket och jag gillar att ha såna människor runt mig.

Ska börja fundera lite kring middagen snart också, ska göra världens godaste köttfärssås idag, kan lägga upp recept senare om jag minns, det blir så otroligt gott med så lite ansträngning.

Sen när våra underbara små barn har somnat ska jag verkligen mysa med gubben. Kommit fram till att vi ska ha täckena i soffan, kolla på nån mysig film och bara få rå om varandra när barnen sover,Älskar verkligen denna man<3

Jag hoppas ni alla får en underbar helg, och rår om varandra där i hemmet.

 

Kram //Vickan

Lämna ett svar

Till startsidan