Michaela

Fem en fredag

En härlig utmaning och inspiration från ElisaMatilda

  1. Vad gör du sällan på måndagar?
  2. Vad händer ofta på tisdagar?
  3. Om du ska ha ”Lill-lördag”, vad gör du en onsdag?
  4. Vad är det bästa med torsdagar?
  5. Hur ser dagens fredag ut?

Vad gör du sällan på måndagar?
Städar

Vad händer ofta på tisdagar?
Många kunder på jobbet och många mackor görs. Tisdagar är den dagen då det är flest elever på skolan, därmed fler kunder, vilket är bra.

 Om du ska ha ”Lill-lördag”, vad gör du en onsdag?
Köper lite pistasch-nötter på Orientens livs och ser nån bra serie eller film, kanske lyxar till med någon god mat.

Vad är det bästa med torsdagar?
Att det luktar gott i mitt hem efter städningen som jag ALLTID har på torsdagar. Mer tid med mina stödassistenter som hjälper mig med städet. Jag brukar kunna lyfta saker på ett annat sätt när vi har lite mer tid, brukar vara ett bra sätt att städa och prata samtidigt!

Hur ser dagens fredag ut?
Jobbat 8-12, nytt sen några veckor att jag jobbar fredagar, veckans sämsta på jobbet, dåligt med kunder, men vi brukar ha o göra ändå, lite check så inget pålägg ligger kvar i kylen som blir dåligt över helgen. Skulle tömma sumppåsen och städa ur kaffemaskinen, men det slapp vi, Selecta kom och servade den precis när vi började fixa med kaffemaskinen;)

Efter jobbet handlade jag lite, hämtade min apodos på apoteket. Hemma rensade jag och torkade ur mitt skafferi. Sen en sen lunch. Walther har kommit så vi har fikat lite och om 45 min har jag PK på BIGO så ska strax sminka mig lite tänkte jag så jag är redo att starta min live om 30 min! Sen ska jag nog köra ett par timmar på BIGO, blir väl lite sång o musik tror jag. Ikväll blir det tacos till kvällsmat. Så blir lite att fixa med.