Recept

“Ombyggnation” en lugn söndag”

Ja som ni ser så håller jag på och “bygger om” här på min blogg. Och ja jag tror jag är nöjd nu. Vad säger ni? Va tycker ni?

Har lite menyer kvar att fixa med, men ni får ha överseende.

Har pillat med det idag då och då. Passade på att pilla med bloggen och livea på Bigo samtidigt. Dubbeljobba, ja men det går också en söndag

Startade dagen med ett par knäckemackor med ärtguacamole, soltorkade tomater och böngroddar på. såå gott! Och så kaffe såklart avnjöt detta på balkongen och satt sen där och njöt i bara topp och ett par piratbrallor, Jättemysigt! Ärtguaccamole har ni recept på här! Funkar som topping, sås eller som i mitt fall pålägg! Dock hade jag en aning för mkt vitlök i denna gången, tog en rätt stor klyfta, hade räckt med halva tror jag.

Har sen inte gjort många knop, trött idag och har träningsvärk, och migränliknande huvudvärk (inte alls så kraftig, men liksom ena halvan av huvudet) men mår ok i övrigt! Och insåg att jag i år reagerar på pollen, snörvlade när jag satt på balkongen, tog en allergitablett och nu snörvlar jag inget alls… brukar reagera vissa år, konstigt.  Och i år är ett sånt år jag reagerar tydligen.

Hur har ni det med pollen?

Nu ska jag ta mig ut i köket och sätta en laddning gröt på kok tror jag, sugen på risgrynsgröt, men tar så lång tid att koka, och har inga snabbgryn hemma eller såndär färdig “korv” med gröt (som jag avskyr för den är såå söt). Och inga majsgryn heller så jag kan göra liknande mannagrynsgröt, kan ju  inte äta riktig mannagrynsgröt då det inte är glutenfritt. Så får blir havregrynsgröt då, eller bovetegröt går också. Med frysta blåbär och socker!  Om jag nu har frysta blåbär… kanske lurade mig själv nu… nåja blir la bra med det. Bara det går snabbt så jag slipper stå länge vid spisen! För det pallar jag inte ikväll!

Men hoppas ni har en skön kväll! Ja just det imorgon  på torsdag den 6/5 kommer det upp en liten utmaning till er, jag sitter och pular in i det sista på dess utformning! Men jag hoppas ni hänger på den ändå Jag tänkte jag väntar tills Madde kört klart sin, för sen har Madeleine sin utmaning igång också så vill inte gärna inte krocka för mycket;)

Men hoppas ni vill hoppa  på min utmaning!