Blogglistor/Utmaningar, Up's&Down's

Up’s& Down’s v.18

Nej STOPPA TIDEN! 18 veckor av 2021 har gått, 3 maj idag! På ett sätt är det skönt att tiden går fort, vaccinationerna för covid-19 går framåt och vi ser nog början av slutet på denna pandemi. Men i övrigt, nej riktigt såhär fort behöver inte tiden gå.  Men nog om det, nu sammanfattar vi förra veckans Up’s& Down’s!

 • En härlig vårvecka – våren har visat sina bästa sidor (även om det varit kallt vissa dagar och sämre)
 • Walther och jag hade en helt underbar eftermiddag vid ankdammarna när vi spelade frisbee-golf, tills han hamnade i bäcken. Men vi har en roligt minne att skratta åt
 • En söt liten gråbrun fågel har byggt bo och ligger på ägg i trädet utanför mitt köksfönster, blir spännande att följa!
  Fotade i helgen, men har inte riktigt koll. Ska kolla med en bekant som blivit en hejare på detta med fåglar. Jag tror att det kan vara en bofink. Återkommer med svaret på dettaWinking smile
 • Beslut om utökat boendestöd under tiden Walther ska gå på Naturbruksgymnasiet Sötåsen och bo på internat är beviljat! Imorgon ska jag prata med en kontaktperson på internatet om detta. Spännande!
 • Det har varit roliga utmaningar här i bloggvärlden
 • Jag har fått till min blogg som jag vill (tror jag), som jag skrev igår är det lite menyer kvar att ordna bara.
 • Besöket på mödravården gick bra, känns skönt att det är gjort! Nu hopps jag att mina perioder blir bättre igen!
 • Fick via min LSS-sköterska (efter rond med distriktsläkaren) veta att MR-röntgen som gjordes av hjärna och halsrygg var normal.
  Fick också besked att vi trappar ner en av mina mediciner, känns så skönt, har inte så ont längre (kommer och går i ryggen och benet) Men tycker inte jag behöver dom starka och beroendeframkallande läkemedlen jag stått på i mer än en ett år!

Wow första veckan på länge som jag egentligen inte hittar nåt negativt… möjligen att jag ännu inte fått alla mina provsvar…
Så vi skippar la downlistan tycker jagWinking smile

Hur har din vecka varit? Häng på du också! Och det är ok att låna grafiken härifrån min blogg om du vill!
Länka gärna ditt blogginlägg via kommentar eller i länken nedan så fler får ta del av din blogg!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter