Michaela, Walther

Spännande tid framöver…

Idag har jag haft två härliga samtal, men också lite konstiga och vemodiga!

Walther tar nästa steg i livet, lämnar grundskolan och tar steget mot vuxenlivet, i höst är det gymnasiet som gäller. Han har sökt till Naturbruksgymnasiet Sötåsen, gymnasiesärskola utanför Töreboda. Och det var det dessa samtal handlade om.

Först samordnare för internatet på skolan, han behöver ju extra stöttning i många saker. Men det är inga bekymmer, utökat boendestöd är beviljat från vår hemkommun.

Sen för en stund sen hade jag kontakt med biträdande rektor på skolan och om 2veckor ska han åka på praktik i 2 dagar till Sötåsen. Nu ska vi bara lösa logistiken till och från skolan (och kanske att vi kan åka till Hova 3mil bort o träffa min mormor på väg hem).

Men jag medger att jag börjar känna mig gammal! Herregud känns som om det var igår han låg på min mage alldeles nykläckt! Men det är ganska exakt 15 år och 5månader sen!

Just nu är jag trött och vilar, sov urkasst inatt. Typ inget, o vädret ute är inget och vara ute om man inga regnkläder har, och vädret tröttar också ut mig tyvärr.

Men har ju missat o visa er en sak:

Jepp jag har färgat håret! Mörkbrunt.. i min smak egentligen lite för mörkt, men jag vänjer mig väl. Vad tycker ni? har ni gjort förändring hos dig själv det senaste?