En Bloggares Blogutmaning

En bloggares bloggutmaning! – Dag 1

Jag har funderat över nån skoj utmaning, många utmaningar finns det att göra, men kände ändå att jaag ville göra nåt! Och ofta handlar det om det är nån speciell dag, eller speciellt ämne, eller så! Men längesen jag såg nåt för just bloggare så jag gjorde min egen En bloggares bloggutmaning – om just livet som bloggare!
En fråga varje dag om livet som bloggare kommer att komma upp i bloggen och alla får delta! Och då får man mer än gärna låna loggan nedan för att länka till min utmaning:

En bloggares bloggutmaning

Hur länge har du bloggat? Och varför började du blogga?

Jag började blogga 2005 tror jag, när jag väntade Walther, mest på skoj och lite dagboksaktigt, då var det på Lunarstorm. Sen hade jag på olika portaler, men wordpress passade bäst och jag har haft olika adresser genom åren och mina egna domännamn. Men nu kommer jag köra med denna sajten. Jag började väl skriva mer runt 2009 tror jag när jag började åka på bloggevent, bloggkryssning m.m. (ja tänk om vi kunde dra ihop ett gäng när pandemin är över och åka på kryssning?!)

Att jag började blogga var nog för att jag såg andra blogga och såg det som en kul grej att dokumentera det som hände under graviditeten och föräldraskapet och dela med mig med andra. Sen fick ju sonen sin autismdiagnos 2010 och jag kände mig ensam, vi träffade folk som hade barn med diagnoser, men de flesta var i skolåldern och Walther gick ju på förskolan fortfarande och jag sökte vänner i samma sits och delade mig av vår vardag. Och på den vägen är det. Sen har jag varit öppen med min psykiska ohälsa, mina diagnoser m.m. Och bloggen var en ventil för mig att använda. Och också för att belysa att psykiskt ohälsa är ett viktigt ämne att ta upp, många lider ensamma! Idag när jag mår så mycket bättre vill jag inte sluta blogga utan fortsätter, men kör väldigt blandat, mest vardagslivet.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter