App-tips, Michaela

Torsdag= städ& fix!

Tudiluu alla mina läsare, nice to se you all!

Har ni sett min utmaning, En bloggares bloggutmaning?
Hoppas ni vill hänga på den! Har inte hunnit kolla om någon/några har länkat tillbaka. Ska göra det efter detta inlägg är planen!

Dagen idag har gått i ett TUR man kan tidsinställa inlägg så deadline kan hållas;)

Städat, fixat, hällt ut halva skurhinken på parkettgolvet IGEN! Så trött på mig själv när jag gör sånt! Å andra sidan blev ju mattan i vardagsrummet tvättad då den blev blöt så åkte den i tvättmaskinen innan den hängdes på tork. Men min irritation och personalens blick när det skedde! Men jaja det är upptorkat. Och golvet skiner vacker och det doftar underbart!

Sen detta med vatten… stopp i handfatet, som jag kört med gummiproppen, pillat med hårnålar och tops… nope, fick ringa efter vaktis. Som kom och ordnade detta! Jag misstänkte att en hårsnodd hamnat i avloppet och det stämde! Men vad irriterad jag var! Men nu är det fixat! Snabba vaktisar här på Klockan;)

Get the plumber cartoon from Poster vector created by macrovector_official – www.freepik.com

Hade även möte med min arbetsterapeut, och vi plockade bort lite hjälpmedel som jag inte behöver eller som jag kan få behovet tillgodosett på annat vis än massa prylar i lägenheten. Kändes skönt!

https://bigo.tv/se/mikaelalejonberg

Dagens uppgifter slutförda och jag tar en bloggrunda och sen ska jag öva lite inför kvällens SingerBattle PK på Bigo. Tror ni kan se det om ni klickar på länken under bilden vid 20.30 när det börjar. Jag är jättenervös… och temat är rock vilket inte är mitt bästa tema men jag har hittat några låtar, och jag ska sjunga några låtar och min motståndare några låtar så det blir inte så många låtar ändå, har laddat med 5st, borde ju räcka tycker jag. Och ett par stycken kommer gitarren få vara med också, Men blir blandat, The Ark, Queen, Creedence clearwater revival, Jerry Willams m.fl Och har du inte appen Bigo så ladda ner i mobilen. Det är gratis om du inte vill köpa diamanter och skicka gåvor i appen, men den är helt gratis annars.

Google Play eller App Store

Såklart unnar jag mig en kopp kaffe till bloggrundan! Måste pigga upp mig lite;) Ska väl snart börja fundera på makeup för kvällen, antar att det får bli sotig look med tanke på rocktemat.. En sak är ju säker, jag tyckte mitt mörka hår blev för mörkt, men det passar ju in i rocktemat om inte annat;)

Vad har ni för er denna majdag? Första torsdagen i Maj!
Kraam