Blogglistor/Utmaningar, En Bloggares Blogutmaning

En bloggares bloggutmaning!–Dag 2

Hej och välkommen till dag 2  i : 

Så kul att du kikar in och läser (och kanske hoppar på min utmaning). Om du vill delta får du gärna länka till mig genom vanlig textlänk till mig eller med loggan ovanför.
Dagens ämne är:

Vad  bloggar du om och varför?
Jag vill dela med mig av erfarenheter av att ha NPF, psykisk ohälsa och att vara mamma med dessa funktionshinder. Jag vill visa att ingen är ensam. Det finns alltid fler som har det ungefär som jag. I början när min son fått sin första diagnos så hade vi kontakt med en föräldragrupp men alla där hade barn som var i skolåldern så iaf jag kände mig utanför så att använda min blogg var ett sätt att hitta fler som hade det som vi. Men sen vill jag ju dela med mig av allt fint, jag ser till att ge bloggen en positiv klang för att det inte ska bli tråkigt att läsa eller att folk ska tycka jag gnäller – och jag vill heller inte att folk tycker synd om mig!
Därför lägger jag in foton, skriver om bakning, matlagning, shopping, hobbys m.m. Ja en del förklarade jag redan i gårdagens inlägg.