Familjen, Träning och hälsa, Vardag

Härlig dag på semestern

Ja verkligen! Semestern har börjat helt ok!

Gick till bussen strax före 10.30 idag. Mot Skövde bar det. Och sen från Skövde till Töreboda. Strax före 13.30 anlände vi till Hova och min älskade mormor.

Haft en skön dag. Plockat körsbär, gjort rabarberpaj som vi ska äta imorgon till fikat, tjötat “dret” och bara varit. Ikväll körde jag ett tabata -pass (intervaller).

Och sen Yin-Yoga med KVIX. Yin Yoga är något jag faktiskt gillar, mer än vanlig yoga. Du går in i olika positioner men långsamt och du är kvar i dom ett tag, du går inte från en position till en annan direkt utan håller kvar din position. Det handlar inte om hur mycket du gör utan hur det känns. Kan du inte sitta med knäna omlott kan du sitta med ett ben utsträckt Det ska kännas skönt och andningen som är det viktigaste momentet går nästan av sig själv i långa djupa andetag. Yin Yoga handlar om att hitta ett inre lugn.

Det ska inte göra ont, långsamt streschar du dina muskler och leder. Jag upplever iaf att jag i vanlig yoga stressar upp mig när jag inte helt klarar övningarna vilket gör att jag inte slappnar av, fokuserar och andas. Men n nya favorit är yin-yoga, jag kan också klara dessa övningar själv utan att på KVIX, men det är ju roligare att träna med KVIX.

Åt norrländsk grillost till kvälsmat. Jättegod, stekte som halloumi. Va inte så salt bara. Till det kantareller, pasta, vattenmelon och nån pizzeriadressing. Och ett glas rött till det. Och ja som vanligt mår jag inte ok efter rödtjut, men det va gött.

Blev en glass nere på byn innan jag sen hade PK mot Polen. Har sen suttit och pratat ute och göttat oss.

Nu ligger jag på mormors soffa med träningsvärk. Imorgon blir det vila från fysisk träning, blir “bara” meditation. Skulle kört tabata också, men dom passen krockade med varann. Vilken nog va bra ändå.

Nu ligger jag på mormors soffa och strax är det sova som gäller.

Vad har ni gjort idag? Komentera gärna. kram och gonatt.