Blogglistor/Utmaningar, Up's&Down's, Vardag

Up’s& Down’s v. 30

Varje vecka på måndagar, kör jag en utmaning där jag summerar veckans positiva och negativa saker d.v.s. Up’s& Down’s. Du får gärna vara med också, länka bara ditt inlägg i veckans inlägg. Du ska helst också länka tillbaka till mig någonstans i ditt inlägg.

Jaha måndag igen! Och dags Up’s& Downs v. 30. Veckorna går fort. Och jag har haft en blandad vecka.

vecka

 • Framsteg i träningen, viktnedgång:  -1,5kg ! Yeay. Och mitt blodtryck som normalt ligger på 130/90 (överkant på undertrycket) låg nu på perfekta 117/80. Vet inte när trycket var så bra senast!
 • Mår bättre inombords, eller känner ett annat lugn inombords, mycket tack vare yogan som gör att jag stannar upp i nuet, struntar i det som är bakom mig och framför mig. Jag är där jag är just då, och andningen, tänk vad mycket den gör!!
 • Eriks 40årsfest i lördags var lyckad. Fick ju livemusik också, vilket var hur längesen som helst man hörde.
 • Vi kunde umgås och göra nåt kul med stödboendet tack vare festen. Tack Erik och hans mamma!
 • Sommaren har hållt sig kvar
 • Grönskan på balkongen!
 • Extra umgänge med Walther, inte så långa stunder, men tog vara på stunderna.
 • Besöket hos A på psykiatrin gick bra.

ups&downs

 • Sommarvärmen gör det torrt, vi behöver regnet faktiskt.
 • Ont i nedre delen av ryggen. Troligen nån överansträngning. Ska ta en kontakt med sjukgymnasten ang min träning så det inte blir fel.
 • Sömnen

Nu vill jag veta hur din vecka varit? Kommentera här nedan eller skriv ett eget blogginlägg och länka hit!!