Tips& Idéer

Mina 3 favoriter på Youtube!

Hejsan hoppsan uti lingonskogsan – dags för favoriter på Youtube!

Jag kollar på Youtube till och ifrån. Jag har egen kanal också, men jag har fastnat, mest för att jag inte har rätt utrustning! Så det ligger på is. Bloggen är enklare att hålla liv i;)

Men har hittat några favoriter jag regelbundet kikar in och här kommer 3st Favoriter som jag följer – och varför!

THE SWEDISH FAMILY

Alltså denna underbara familj! Inget som är tillgjort eller att de liksom “vi är kändisar, här är vi, vi är bäst!” Utan dom är som dom är! Och ja jag älskar dom,  allt de gör med barnen och involverar barnen. Och kärleken i hela den familjen. Så härliga är dom allihopa! Och nu är det så kul att se bebisen Laura växa och utvecklas varje vecka! Harrys alla tokiga miner och grejer, och Almas lugn och hennes och Lauras relation (märks tydligt i senaste videon som jag lagt in nedan). De är så lika också!

Senaste avsnittet har ni här:

Therese Lindgren

Alltså så glad över någon som ÖPPET pratar om psykisk ohälsa, det är fortfarande för många tabu och många lider i det tysta. Men det är bra när offentliga personer och framförallt influencers som syns i olika sociala medier faktiskt vågar prata om det och inspirerar till att öppna upp tystnaden och visa att det inte är en skam. Tipsade ju er om hennes böcker i mitt inlägg om boktips för ett par veckor sen också. Hon är så härlig med sån energi och utstrålning.

Senaste klippet:

 

KaraokeStjärnan – Talangtävling för vuxna amatören

Alltså det är kul med sång och musik, jag deltog ju i denna tävling för en tid sen, gick inte alls bra! Men jaja, det är bara o ta nya tag. Jag utmanade iaf mitt självförtroende – Heja mig!

Varje månad är det tema, och man samlar poäng och stjärnor månad för månad till halvårsfinalerna i Juni och December. Varje månad utses vinnare via en jury med bl.a kändisar och folket får gå in och rösta på sin favorit. Så skoj. Kika in hos dom och delta du också om du vill.

Har du några favoriter från YouTube? Eller har du egen kanal? Kommentera nedan!