Familjen, Michaela, Walther

Minisemester med släktkalas

Så glad och tacksam över att få åka på minisemester till lilla mormor igen!

Och att få göra Walther glad med en tågresa. Vi åkte buss till Falköping, sedan tåg till Töreboda. Och han var så glad. Och det var väldigt lite folk på tåget. Vilket var riktigt skönt, än har det inte blivit någon större rusning på tågen, folk aktar sig fortfarande. Även om det var mycket folk på perrongerna i Falköping.

Det var bra för Walther att åka till Töreboda, det är bara 9 dagar (bortsett från denna dagen) kvar till skolstart på Sötåsens naturbruksgymnasium utanför Töreboda. Så nu har vi tränat lite grann på kollektivtrafiken till Töreboda.

Mamma mötte upp oss i Töreboda och så drog vi till Hova. Där blev det släktkalas. Min moster har nyligen fyllt jämnt så vi firade henne i efterskott. Fick mysa med mina kusinbarn Alfred och Elsa! Så sällan vi ses. Elsa har jag bara träffat en gång innan och det är ju över 4 mån sen. Nu är hon snart 10månader.

Fick en skön selfie på oss

Kan inte begripa att Walther varit lika liten, och att han nu ska börja gymnasiet! Ofattbart! Det var väl igår han var sådär liten? Eller? Och vad jag hade önskat att han fått syskon att leka med och växa upp ihop med. Jag är ensambarn och ville ha syskon. Tyvärr är det ju som det är, saker händer i livet och det blev “bara” Walther. Det är inte bara, jag är så tacksam att han kom till oss, att jag fick bli hans mamma. Jag är så stolt över honom!

Men jag gläds åt mina kusinbarn. Och dom är ju så söta ihop!

Tack alla för en grymt härlig dag i Hova. Intensiv men härlig! Så trött ikväll.

Vi har ju inte kunnat ses såhär på länge p.g.a. pandemin. Men idag var vi totalt 17 Pers. Både mostrar, morbror, mosters sambo, kusiner, och kusinbarn, samt en syssling till oss, och mormor förstås. Så roligt verkligen!

Imorgon vänder vi hemåt igen. På gott och ont, sista semesterveckan! Äntligen snart dags för jobb igen.. som jag längtar!

Förresten har ni sett min Bucketlist Challenge? Första temat var ju resor, vilket passade bra idag när jag är på resande fot. Om ni inte sett min Bucketlist Challenge så kolla in den och var med och skriv din Bucketlist du också!

Hur har ni haft det idag? Har ni gjort nåt speciellt? Eller har ni bara softat?