Resor, Shopping, Träning och hälsa, Vardag

Primadonnan och Yoga-mattan

Hejsan hoppsan, bloggare, vänner, Yoga-vänner, Kvixare och alla andra!

Hoppas ni alla mår bra! Jag är hemma efter ett dygn hos min mormor, skrev ju lite om det igår kväll.

Idag styrdes kosan hemåt igen, på gott och ont. Alltid jobbigt att säga hejdå. Och aldrig riktigt veta när och om vi ses igen. Men det har varit roligt att vara där. Idag drog mormor ut i solskenet med poncho, hatt och solbrillor!

En riktig Primadonna!

Hon är skön hon! Jklar anamma ibland! Älskade söta mormor! Aldrig någonsin har jag träffat någon som har sån kämparglöd, som trots långvarig sjukdom knappt aldrig klagat utan tagit dagen som den kommit. Jag har att lära mig av henne! Tänker ofta på henne när jag mår dåligt och allt är skit, hur hon kämpat och aldrig gett upp!

Äntligen en Yoga-matta!

På vägen hem stannade vi på Ica Kvantum i Mariestad så jag fick veckohandlat. Så slapp jag krångla här i stan med det. Blev ett litet stopp på Rusta i Skövde också. Inköp av en efterlängtad Yoga-matta!

Provsatt den när jag rullat upp den! Och ikväll blir det ett pass med kvällsyoga innan läggdags.

39.90kr kostade den. Rusta hade även matchande yogablock, hantlar och gummiband till bra priser men det får jag ta senare. Fick pengar av mamma till mattan. Vilket var mitt viktigaste inköp för träningen just nu. Men tänkte faktiskt kolla på återbruksbutiken eller röda korset om de har träningsutrustning. Ibland har de haft det. Blir billigare, bättre för miljön och så behöver jag inte åka iväg utan kan ta det på cykeln. Ska även kika efter träningskläder. Däremot gummibanden får jag nog köpa nya, det är lite som färskvara. De blir ömtåligare med tiden. Men jag klarar mig utan dom så länge;)  Och jag fyller ju snart år också. Så jag får väl önska mig redskap eller pengar/presentkort till redskap och träningskläder.

Såg att Therese Lindgren släpper en kollektion träningskläder inom kort. Men tror tyvärr det kommer vara lite för dyrt för min plånbok. Men i framtiden kanske det kan gå för sig;)

Nu ska jag äta upp min banan och mitt iskaffe och sen göra kvällsyoga, tänkte köra Yin Yoga först, men kände nu att jag nöjer mig med ett pass kvällsyoga istället. Mer avslappning som passar ännu bättre innan läggdags. Kvällsyogan är “bara” 15min lång istället för 45min. Ombyte förnöjer sägs det! Ha en skön måndag kväll allesammans!

Kraaam