Blogglistor/Utmaningar, Skrivande

Bucketlist Challenge – Skriva

Dags för en utmaning igen och denna gången är det BucketList Challenge! Vad vill du se, göra eller uppleva innan du dör?
Häng på i min Bucketlist Challenge och skriv din egen Buckelist och låt oss inspirera varandra i en härlig utmaning. Länka gärna tillbaka hit när du skriver din lista.

Bucketlist Challenge – Skriva

Jag har ju påbörjat denna dröm.
Min novell ”Så blir nunnor med barn.” är inskickad till Litterära Konsulter.

Får svar i oktober angående detta. Har inga höga förväntningar, men känns både roligt och hedrande att ha fått skrivit denna novell, som bygger på sanna berättelser och upplevelser från Polen. Men vore ju spännande om det blir något bra av den.

Sen har jag påbörjat min biografi, men den har jag inga krav på eller deadline, det kanske är en sån där Bucketlist-bok, den ska vara klar innan jag dör. Kanske till och med släppas strax före min dödsdag. Nu var jag traumatisk jag vet, men faktum är att det finns iaf en känd person som släppt sin självbiografi just precis innan sin död. Ulla-Carin Lindqvist, nyhetsankare och journalist skrev sin självbiografi ”Ro utan åror” när hon drabbats av ALS. LÄSVÄRD!!

Jag skriver även på ett annat projekt som jag tänkt att försöka få iväg till förlag innan jul. Att blir klar innan jul är min julklapp till mig själv.

Hemma,vart ligger det någonstans?

Den 25åriga sjuksköterskan Sarah återvänder hem efter nästan två år i Tanzania. Hennes blivande man, Aksel, en norsk läkare som arbetat på samma klinik under samma organisation. De väntar tvillingar.

Hon kommer hem till sitt föräldrahem och sin döende mor. Sarah har bestämt sig för att stanna i Sverige och Aksel har redan fått arbete i Sverige om han vill. Men har hon valt rätt?

Hon tampas med dåligt självförtroende, psykisk ohälsa och oro för människor omkring henne…

Sen har jag ju redan skrivit en barnberättelse som min stödassistent på jobbet tycker jag ska gå vidare med, berättelsen om: STIM& STOJ

Men vi får se! Är bra sugen på det alltså! Men tja, vi får se

Sen skriver jag ju lite om m in mormor. Och jag önskar att farmor kunde svara på samma frågor så man får hennes berättelse också sen. Har ju varken farfar eller morfar kvar i livet som kan berätta t.ex. om barn och ungdomstiden.

Vad har du för drömmar när det gäller skrivandet? Skriv din Bucketlist Challenge – Skrivoch länka gärna ditt inlägg i kommentarerna här nedan