Michaela

TOR-ÅSKAR

Den där Tor-Åskar ja, otäck snubbe som slagit på sina trummor och fotograferat oss idag.

Tor-Åskar
Tor-Åskar skrämde skiten ur mig!

Trodde ärligt att huset skulle rasa ihop! Fy va det small! Tror det slog ner i ån eller nåt. Va riktigt riktigt läskigt. Och jag är åskrädd. Hittade inte mina hörlurar heller men gick se att Walther glömt sina gaminglurar här så jag lånade dom. Så jag kunde ändå se på tv-serier på datorn och slippa ljudet… Ja man ska inte ha elektronik igång när det åskar. Men det går bra OM man inte har sladdarna i. Och datorn var laddad och det var skönt ändå. Kunde fokusera på annat, men som synes var jag skitskraj, jag skakade, hjärtat hoppade nästan ur bröstet.

Va lugnt en liten stund och sen kom Tor-Åskar tillbaka, men då körde han vara lite virvlar. Så då var ja lite lugnare. Och jag hoppas att han inte kommer inatt. Det får gärna regna, snattret av regnet mot rutan eller fönsterplåten är lite mysigt. Men inga mer trumslag tack!! Jag behöver min nattsömn. Missade att be J om Theralendroppar, tar ju dom nu när jag inte har min ordinarie nattmedicin. Men bara att se positivt på alltihop. Tänker man negativt så blir det negativt också! Så trots att Tor-Åskar skrämt skiten ur mig idag så försöker jag ändå se positivt.

Jag hoppas verkligen verkligen på fint väder imorgon. Speciellt på FM. Behöver sticka till Ica och veckohandla. Och tänkte ta det på FM. Så är det gjort sen.

Hur har vädret varit hos er idag? Hoppas det varit ett bättre väder hos er än här!

Kram på er