Blogglistor/Utmaningar, Michaela, Up's&Down's, Vardag

Up’s& Down’s vecka 32

Varje måndag, kör jag en utmaning där jag summerar föregående veckans positiva och negativa saker d.v.s. Up’s& Down’s. Du får gärna vara med också, länka bara ditt inlägg i veckans inlägg. Du ska helst också länka tillbaka till mig någonstans i ditt inlägg.

VECKANS

Positiva

  • Jag har tappat 1kg till i vikt, -8.9kg till inköp av ny klänning.
  • Jag har hittat ett inre lugn genom yoga och andningsövningar, mitt sätt att släppa på det jobbiga inom mig, förutom när Tor-Åskar kommer på besök! Då hjälper det inte med Yoga och andningsövningar.
  • Min nya utmaning Bucketlist Challenge är så himla rolig att skriva! Att få sväva ut och drömma. Men tråkigt när ingen verkar hänga på den. Måste bli duktigare på att dela i sociala medier. Häng med på Bucketlist Challenge du oxå vettja!
  • Utrensning av garderoben och det är så härligt att ha det gjort.
  • Semestern är slut, back to work imorgon. Tillbaka till rutiner igen!
  • Jag har äntligen fått en Yoga-matta.
AND

ups&downs

  • Sommarvärmen har försvunnit…
  • Svårt att hitta en bra balans på träningen. Jag vill mer än jag borde. Men ett pass yoga eller meditation gör jag varje kväll, för att komma ner i varv.
  • Inspiration till varierad kost saknas… Äter samma hela tiden känns det som. Men ja, det ska lösa sig det med. Ska faktiskt utforska ett föredrag om kost på Kvix nu när jag vilar

Hur har din vecka varit? Har det hänt något positivt eller negativt? Eller har du som jag haft både positiva och negativa stunder?
Kommentera gärna här nedanför.

Jag använde ju mig av InLinkz innan, men det var så krångligt att kopiera och klistra in varje gång jag skrev veckans Up’s& Down’s så jag kör utan. Jag ser era länkar på ett smidigare sätt också när de läggs i kommentarerna. Eller Luv som står under.

Kram på er allesammans