Blogglistor/Utmaningar, Djur&Natur, Michaela, Resor

Bucketlist Challenge – Djur… uppdatering efter en liten miss

Dags för en utmaning igen och denna gången är det BucketList Challenge! Vad  vill du se, göra eller uppleva innan du dör?
 Häng på i min Bucketlist Challenge och skriv din egen Buckelist och låt oss inspirera varandra i en härlig utmaning. Länka gärna tillbaka  hit  när du skriver  din lista.

Ber om ursäkt att jag missat dagens inlägg, eller missat, jag började skriva några inlägg igår och tidsinställde dessa eftersom jag har lite saker att fixa med i veckan! Men så missade jag att skriva det som skulle skrivas och då  publicerades  det ändå!

Nåja

Bucketlist Challenge – Djur… Vilka djur drömmer du om att få träffa?

Jag skulle vilja se lejon  i sin rätta hemmiljö, tex i  Serengeti, och såklart andra djur på savannen där. Extra coolt om man kunde klappa det också. Har ju tidigare under utmaningens gång skrivit om just resor och nämnt Serengeti bl.a.

djur
Photo by Ranae Smith on Unsplash

Sen skulle jag vilja simmar med delfiner, pussa på dom och njuta av deras sällskap. Dessa kloka individer. Och så är de ju så fantastiskt vackra! Vilken dröm att få simma med dom.

Sen är det ju drömmen om Sapmi (samernas land) och att få se renar på nära håll, klappa någon ren och testa att svinga en lasso över hornen.