Blogglistor/Utmaningar, FemEnFredag

Fem en fredag – Upptäckter

Guu va jag saknat att  få blogga och hänga på andras utmaningar, som ElisaMatilda’s! Men nu gott folk äntligen är jag på igen. upptäckter

När hittade du senast rikedom?

Oj, jo men måste ha varit när jag Natalia och Å va ute på äventyr och jag bland annat plockade krôser (lingon) (skulle plocka blåbär egentligen), vilken härlig rikedom naturen gav oss. Blåbär i all ära. Men hemkokt krôsamos (lingonsylt) är så gott, jag köper typ aldrig sylt, gillar inte köpesylten.

Vad tappade du senast bort och fick tillbaka?

Pennfodralet… letade och letade, tänkte att min städhjälp lagt det på nåt konstigt ställe. Var i inte i akut behov av det så jag struntade i det. Men fem minuter senare låg det på bordet bredvid sängen.

Vad är något du nyligen upptäckt om dig själv?

Att min kropp tar till andra vägar än ångest nedstämdhet, huvudvärk, ibsproblem när det blir för mycket för den. Feber till och ifrån hela veckan och en hand som svullnat upp oförklarligt. Men jag har vilat denna veckan och tagit det lugnt, bara fokuserat på mig själv och att må bra.

Vad fick du senast omslaget/inslaget?

Headsetet?! Eller paket på födelsedagen, om man ska räkna materiella ting. Annars fick jag ju handen omslagen av kompressionsvante idag, och min navel slås in varje dag för att läka.

Vad har du kvar att upptäcka?

Mycket! Hela livet har att ge! Finns massor att upptäcka både materiellt och annat.

Vad har ni gjort för upptäckter? Vad har ni att upptäcka?

Skriv o berätta i kommentarer eller inne hos ElisaMatilda själv.