Up's&Down's

Up’s& Down’s v. 40

Varje måndag, kör jag en utmaning där jag summerar föregående veckans positiva och negativa saker d.v.s. Up’s& Down’s. Du får gärna vara med också, länka bara ditt inlägg i veckans inlägg. Du ska helst också länka tillbaka till mig någonstans i ditt inlägg.

Jaaa, Up’s& Down’s är tillbaka – med ny grafik!

Blev ju ett break där ett tag och tyvärr har några veckors bloggande försvunnit:(

Up's Down's

  • Bloggen är tillbaka (det mesta är kvar). Äntligen är jag tillbaka i bloggosfären!
  • Nya idéer, ny skrivlust, nya utmaningar och nytt place i bloggosfären. Ser framemot den digitala hösten 2021.
  • Walthers skolgång fortsätter att fungera toppen! Han trivs verkligen och älskar att vara på Sötåsen.
  • Även min skola fortsätter gå bra. Även om de sista två uppgifterna varit tuffare att göra av olika skäl. Det är inte svårighetsgraden som varit bekymmer utan att jag inte riktigt pallade när jag varit sjuk. Svårare att ta in och förstå texter.

  • Legat sjuk i en vecka:( Feber som kommit och gått och en högerhand som är svullen och gör ont. Läkaren ska kika på den imorgon. Har fått övningar av min arbetsterapeut samt en kompressionshandske.
  • Höstens mörker, depressionens och nedstämdhetens tid är här, jag har bestämt att inte låta det styra mig som förr!
  • Jag missade vår älskade lilla Elsas 1års kalas igår eftersom jag varit sjuk. Men vi ses snart o då ska hon få presenter från sin gammelkusin (heter det så när det är mitt kusinbarn) och sin syssling Walther.