FemEnFredag, Michaela

Fem en fredag – planering

Fredag igen, hua vad veckan gått fort! Men välkomnar helgen ändå. Åtminstone att det idag och just nu. Walther kom ju precis hit. Han ska strax gå iväg och spela trummor på kulturskolan. Och sen kommer han tillbaka och fikar innan Peter hämtar honom. Annars har jag inget planerat denna helgen… och Planering är just denna veckas tema i ElisaMatildas Fem en fredag, mina svar från förrförra veckan (missade  förra veckan) kan du hitta här!

planeringfredag
Lite kass bild. Har också målat över namn på personalen.

Vad står på agendan idag?

Inte mycket. Ska mest ta det lugnt. Ont i min arm och hand fortfarande, men som sagt fika med Walther om en stund när han spelat trummor. Sen ska vi även läsa igenom broschyrerna från hörselverksamheten tillsammans med hans pappa när han kommer.

Vad har du fått boka om i veckan?

Dagens arbete, sjukanmälde mig på grund av värken. Sovit dåligt i natt så tröttheten är ett faktum.

Vad vill du stryka i helgen?

Inget, har inget planerat mer än plugg, ska läsa o redigera en inlämningsuppgift samt läsa allt studiematerial. Och det är egentligen inga jobbiga saker så inget jag vill eller behöver stryka

Vad har du på planeringsstadiet?

Kommande inlämningar och läsa klart boken “Usla, arma, elända – Sveriges utsatta under 700år”. Har slarvat med läsningen och plötsligt är det bara en månad tills recensionen ska lämnas in. Sen planerar jag lite ledighet med Walther vecka44, då är det höstlov. Men är ganska fullt denna veckan. Så får se om allt blir av.

Hur planerad är du vanligtvis?

Jag måste planera, annars fixar inte jag vardagen, jag blir stressad när jag inte har full koll på det som ska göras. Jag vill också veta i förväg vad som ska ske, och vilka stödassistenter som ska jobba här på stödboendet eller på jobbet.

Hur ser din planering ut? Vad händer i helgen? Skriv o berätta!