Blogglistor/Utmaningar, Up's&Down's

Up’s & Down’s v. 41

Varje måndag, kör jag en utmaning där jag summerar föregående veckans positiva och negativa saker d.v.s. Up’s& Down’s. Du får gärna vara med också, länka bara ditt inlägg i veckans inlägg. Du ska helst också länka tillbaka till mig någonstans i ditt inlägg

  • En underbar färgprakt visar sig ute. Höstens färger är underbara.
  • Mina studier går fortsatt framåt, intervjun gick över förväntan. Och veckans uppgift lämnades in i tid. Och jag har lärt mig så mycket (och lär mig ännu).
  • Författarkvällen i torsdags kväll var jätterolig och spännande. Mer inspiration och tips för framtida skrivande fick jag med mig.
  • Har mycket att se framemot framöver både irl och digitalt.
  • Fick träffa dansbandet Chiquita i måndags efter ett långt uppehåll på grund av pandemin.
  • 3e och förhoppningsvis sista dosen vaccin fick jag i tisdags. Så nu borde jag ha fullgott skydd!
  • Tacksam för min stödpersonal här och på jobbet. Tack för allt ni gör för mig och de andra brukarna.

  • Under helgen hälsade febern på igen. The fever is not welcome to me. Troligen följd av vaccinationen.
  • Värken i handen ger sig inte, svullnaden kommer och går. Idag ska sköterskan göra ny bedömning inför rond med distriktsläkaren på tisdag. Får väl se vad åtgärden blir. I fredags gjorde smärtan att jag inte ens orkade ta mig till jobbet vilket inte är likt mig.
  • Till följd av allt är jag mer nedstämd och ledsen.

Häng gärna på denna utmaning du också, och länka tillbaka hit!

Kramiz