Michaela

Pool

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten

Jag skulle vilja ha en pool

Tänk om man fick bo i ett slott eller på en herrgård, det vore fantastiskt! Då skulle jag ha en stor trädgård med många olika plater där man kan sitta. Vill man ha skugga ska man kunna få det och vill man sitta och njuta i solen ska man kunnda det.

Jag skulle också vilja ha en pool. Allra helst en stor pool utomhus och en lite midre varmare pool inomhus. Jag skulle vilja ha lyxen att kunna bada i min egen pool året runt. Det är såklart svårt att få detta, men drömma får man alltid göra.

Inomhus

Inomhus skulle jag ha som en liten spaavdelning. En bastu där man kan värma sig. Det ska alltid stå vatten framme. Vanligt vatten och mineralvatten för de som vill ha. Det ska kännas lyxigt att komma in till min pool och min lilla oas.

Utomhus

Utomhuspoolen skulle vara öppen på vår och somar. Där kan man bada, plaska och leka när det är varmt ute. Djälvklart skule vi ha den uppvärmd, men inte lika varm som poolen inne. När det blev lite kallare på kvällen kan man bara packa ihop sina saker och gå in till poolen inomhus i stället.

På vintern skulle vi stänga utomhuspoolen. Visst är det skönt att ta sig ett dopp utomhus när det är snö, men man skulle inte utnyttja det tillräckligt för att kunna ha den öppen året runt.

Vinterstägning

När man ska vinterstänga pool är det viktigt att läsa på vad man behöver göra. Det är mycket jobb att ha en pool och jag skulle nog anställa någon som kunde hjälpa mig med de här sakerna. För den som kan och är lite händig är det säkert superenkelt. Ta reda på vad du ska göra, vilka delar som ska lossas och hur mycket vatten som ska vara kvar i poolen. Om du inte kan själv så ring in proffsen som vet hur man gör. Det kostar en slant, men i slutändan är det verkligen värt det.

Drömmar

Att ha en herrgård eller ett slott med två pooler är bara en dröm, men vem vet för någon är det en verklighet. Så varför skulle det inte kunna bli en verklighet för mig eller för dig? Det är viktigt att ha drömmar och mål, de kan ändras på vägen men det är bra att ha en dröm att jobba mot. Som en morot för att kämpa vidare.