Blogglistor/Utmaningar, Michaela, Up's&Down's, Vardag, Veckans lista

Up’s& Downs v. 47

Varje måndag, kör jag en utmaning där jag summerar föregående veckans positiva och negativa saker d.v.s. Up’s& Down’s. Du får gärna vara med också, länka bara ditt inlägg i veckans inlägg. Du ska helst också länka tillbaka till mig någonstans i ditt inlägg.

Redan måndag igen?! What? Stoppa tiden, vet ni att det bara är 4,5v kvar till jul? om 1,5 vecka fyller Walther 16år! Ja tiden går fort, dags att köra veckans Up’s& Down’s. Och det har varit en mycket bättre vecka än förra veckan då det var väldigt mycket upp och ner!

 

ups

  • Många idéer i huvudet kring arbetet med bloggen och sociala medier… tiden räcker inte riktigt till bara.
  • Idag har jag varit på ett bra möte hos tandläkaren på käkkirurgen på Skaraborgs sjukhus, Skövde. De var trevliga, tandläkaren kom in i rummet och presenterade sig INNAN han tog på sig munskyddet, även sköterskan. Det gav en helt annan trygghet än när de kommer in med munskydd på och presenterar sig. På avstånd behöver de inte ha på sig munskydden längre, men såklart  i den patientnära kontakten. Ja jag är fullt medveten att vi ännu inte har blivit av med Covid-19pandemin. Men detta att de faktiskt håller avstånd för att kunna hälsa, presentera sig ger mig större trygghet. Den 9/12 ska jag vara tillbaka kl7,45 för att dra ut visdomstanden med lugnande medicinering.
  • Walther mår bra igen och är tillbaka i skolan:)
  • Fick en mysig stund på espressohouse idag med Walther efter
  • Äntligen kunde Hörselskadades förening, Tidaholm ha medlemsmöte och detta med grötfest, tomtar och lotteri, både Walther och jag vann flera vinster.
  • Mår mycket bättre än jag gjort på ett tag, även om tröttheten fortfarande hänger över mig.
AND

  • Tiden går för fort.
  • Värken i handen har blivit värre igen och den har svullnat delvis men inte så illa som för några veckor sen.
  • Mörkt mörkt mörkt – hösten är mörk! 

Hur har din vecka varit? Häng på min Up’s& Down’s-utmaning ockskå! Att hitta det positiva även om livet är motigt är viktigt. Det finns alltid någon ljusglimt.