Michaela

Planering, idéer och plugg med Therese Lindgren

Dags att göra planering av idéerna jag har nu inför Eget projekt som vi ska ha vecka 50-1. Jag har massor av idéer och tankar, men har bestämt mig för att göra det som Walther och jag pratat om en hel del, att vara ung och hörselskadad. Däremot har jag inte bestämt mig hur jag ska nå ut med budskapet, vi har fått olika tips vad man kan göra. 

  • En informationsfolder
  • En serie artiklar till någon tidning
  • En serie av inlägg i bloggen
  • Starta upp Youtube-kanalen ihop med Walther

Jag har alltså massa idéer, men vad jag ska jag göra? Det är ingen fara på taket att inte ha bestämt mig ännu men, på nåt vis är jag stressad.

Visst är en del av stressen befogad, jag ska ju dra ut min visdomstand den 9/12 och vet att den veckan kommer jag att få jobba järnet med skoluppgifterna så att jag kan ha en lugn helg

Planering

Har kommit så låmgt i planeringen att en mindmap är klar (visar bara en sneekpeak här just nu). 
Men innan jag fortsätter arbetet med egna projektet ska jag ta mig an veckans upggifter om att bilda opinion. Spännande tema som helt klart kommer ge nyttig kunskap. 

Studera med Therese Lindgren i 3timmar

Så resten av denna torsdag ska jag plugga, och faktiskt göra det med självaste Therese Lindgren, det är i alla fall min planering för ikväll!
“Nähä” säger väl ni, “nu ljuger du allt!”
Tänka sig att jag inte ljuger, om knappt 40minuter ska hon ha en “Studera med mig”- live i 3timmar. Jag tänker hänga på, blir ju sällskap i pluggandet. Samtidigt som jag faktiskt pluggar. Har sett den live hon gjorde för några månader sen fast i efterhand och det var jätteskoj. Pluggar du också? Häng på oss:) 17.00 startar hon! Vi har rast några gånger under tiden i ca 10minuter. Vid 18:15 – 18:45 kommer jag dock ha en längre rast då jag är LiveHouse-final på Bigo. Ska bli så kul. Håll alla tummar  och tår för mig att det ska gå bra! 

Frågor och funderingar från er läsare

Har ni några frågor eller funderingar om hur jag ska göra mitt arbete? Är du involverad i hörselfrågor? Kommentera gärna nedanför Tar tacksamt emot tips och idéer.