Blogglistor/Utmaningar, Up's&Down's, Vardag, Veckans lista

Up’s& Down’s v. 48

Varje måndag, kör jag en utmaning där jag summerar föregående veckans positiva och negativa saker d.v.s. Up’s& Down’s. Du får gärna vara med också, länka bara ditt inlägg i veckans inlägg. Du ska helst också länka tillbaka till mig någonstans i ditt inlägg.

Och idag är det just måndag! I ca 10 minuter till! Så hög tid att skriva veckans Up’s& Down’s

 • Vintern har kommit på riktigt! Gillar hur snön lyser upp, mörkret är inte lika påtagligt.
 • Arbetet med bloggen börjar ge resultat:)
 • Snart är julen här.
 • Det är advent, ja det är advent!
 • På fredag har jag varit morsa i hela 16 år. Vet inte om det är positivt eller negativt egentligen… Mest positivt, min älskade son blir 16år han börjar bli stor. Men det negativa är att jag känner mig gammal.
 • Skolarbetet går fortsatt framåt för både mig och Walther.
 • Köpte nya vinterskor i fredags. Dyra, men sköna och snygga.
 • Tillskott i kassan kom nu lagom till födelsedagsfirande och jul.

 • Min inre stress håller i sig, pratade med min kontaktperson på jobbet idag om detta då jag märker av på jobbet att fokus inte finns riktigt om det inte är lugnt omkring mig, vi har hittat en lösning som funkar ändå.
 • Det tog visst mer än 10minuter att skriva detta inlägg 🤣🤣
 • Smärtan och delvis svullnaden har kommit tillbaka i höger hand:( men man får inte ge upp, kämpa på och se framåt!
 • Min julklappsplanering har inte startat…
 • Skrev under positivt att jag gillar vintern, MEN det finns en sak jag INTE gillar – HALKAN! Snorhalt att gå ute, trots nya skor och broddar, ska köpa hel “broddsula” istället för enbart den bakre delen av skon.
 • Jag ligger efter i arbetet med sociala medier och blogg, men det kommer att bli toppen.