Öronprinsen

Youtube och födelsedagsfirande!

Ja igår och idag firar vi, Youtube och födelsedag!

Igår var det Walthers 16årsdag, och hans önskan var att vi skulle publicera vår första riktiga video på Youtube-kanalen igår. Det var också vår plan, men det gick inte som vi tänkte.
Han blev firad ändå. Pizza hos gammelfarmor med morfar och Tina och Lufsen blev en kanonkväll. Och han var nöjd med pengar, presentkort, strumpor och tåget med lampor och musik som han fick! (Kommer visa det i nästa video på kanalen.

Ja just det videon! När jag redigerade videon så var ljudet bra, jag hörde inte bakgrundsljudet så tydligt som när den låg uppe på kanalen, oavsett så var tanken att den skulle textas och det tog också sin tid. Men video nr 1 är uppe! Den handlar om tankar kring besöket på hörselverksamheten och utprovningen av hörapparaten. Men också om varför det är så viktigt för Walther (och andra människor med hörselnedsättning att få möjligheten med att använda en hörapparat). Har skrivit om det innan här, då skrev jag att jag skulle ge ut del 2 o 3 den 6 och 10 november. Det blev inte så, men det kommer att komma upp här i bloggen.

Välkommen in:)

Vad vill ni se och höra? Kommentera här eller på helst under videon på youtube-kanalen, prenumerera, och klicka tumme upp eller ner.

Om en stund ska vi värma på pizzan som  vart kvar från födelsedagsfirandet igår och käka, men först ska jag köra ett röj i vardagsrummet.