Årets Högtider, Måbra, Michaela, Vardag

Guldkorn i vardagen

Ibland behövs det där små guldkornen i vardagen.

Guldkorn

Igår var jag äntligen på Gittans klippstuga och blev klippt. Var längesen jag klippte mig senast hos en frisör. Jag har ju klippt lite själv (locktången fastnade ju i håret).

Fick ju pengar för just klippning av farmor i julklapp. Så nu blev det äntligen av. Det var så skönt och få håret tvättat och klippt. Normalt sett brukar jag ju få det klippt ganska kort när jag går till frisören, men denna inte gång. Jag vill ha kvar längder och ändå få fram mitt självfall. Hon är så bra min frisör. Jag kommer med önskemål och hon ser vad jag passar i och inte och vi kompromissar så jag får det som jag vill men ändå så att jag passar i frisyren. Det känns så bra.

Efteråt gick jag över stan en sväng. Fick ju presentkort på Tidaholms handel av pappa och Tina och tänkte utnyttjat delar av dom på en ny väska. Jag har ju fått ett par väskor, som jag egentligen inte riktigt gillat. Den har jag ett par lite för stora väskor. Så svårt att hitta snygg väska till bra pris. Hamnade på röda korset till slut och hittade en väska i rätt storlek, färg och bra pris (30kr). Varför köpa nytt? De där guldkornen behöver inte kosta flera hundra kronor. Att köpa begagnat är bättre för miljön också, dessutom så går ju pengarna till välgörenhet när man handlar på Röda Korset.

Hur gör du för att hitta guldkorn i vardagen?

YouTube

Just det, vår YouTube-kanal är ju gång, och tja, det är ju ingen rusning dit, men alltså det är alltid trögt i början. Walther och jag har väldigt kul när vi filmar. Bara att få planera, inspireras och göra detta tillsammans är verkligen guldkorn i vardagen för mig. Det ger mig massa energi. Dessutom är det härligt att få dela med sig av ens guldkorn.

Imorgon ska vi filma med tema Det gångna året. Mer säger jag inte just nu:) Om ni inte redan följer oss på kanalen så in och gör det. Skulle betyda massor för mig och Walther.

Imorgon kommer jag även summera året i bloggen men också skriva min önskelista för 2022!

Önskar er en god natt så ses vi imorgon!