Michaela, Mode&Kläder, Oriflame

Ge upp…

Ja de senaste dagarna har jag vart nära att ge upp på flera plan. Inte minst hälsomässigt. Ni som läst tidigare inlägg vet att jag varit sjuk under några veckor. Febern kommer och går. Urinodlingen som gjordes visade förvisso bakterier, men inte såpass att någon antibiotika behövdes. Dock tyckte läkaren att jag ska kollas gynekologiskt, så fått tid på måndag em på Våc hos en kvinnlig läkare. Känns tryggt att det kollas upp, så tar vi det därifrån sen.

Bara o hoppas att senaste Covidtest är negativt också annars vet jag inte om jag ens får besöka våc.

I ett par veckor har jag fixat med vår YouTube-kanal. Att redigera, klippa och klistra tar tid, men är roligt. Sen är ju tanken att Walther och jag ska ha den gemensamt, men det blir blandat. Ibland vi tillsammans, ibland han ensam (han vill göra spelvideos) och ibland är jag ensam. Som i denna video, jag har klippt och gjort om klippandet på grund av teknikstrul.

Jag har funderat över om man måste vara helt perfekt på YouTube (och i andra kanaler)?! I början ser ni en sliten Michaela som ser ut som skit. Under videon fixar jag facet för att bli piggare samt visar lite produkter från Oriflame.

Sen har jag äntligen fått ihop ett nytt intro och outro, och gjort det ännu mer personligt.

Klippa och klistra… Det svåraste arbetet…

Det svåraste förutom att få ljud och ljus bra när man gör sin video är att klippa och klippa bort för att få kortare video. Den senaste var det materialet över en timma långt. När jag klippte innan teknikstrul så var videon på mellan 35 och 40 minuter. Nu är den drygt 20 minuter långt efter att jag totalt klippt om den. Men det tog sin lilla tid.

Inser dock att jag verkligen behöver en ny dator. Min dator har så kass prestanda, då det tar mycket längre tid och det segar. Den är ju inte precis pur-färsk. Jag köpte den ju bättre begagnad för 1,5 år sen. Så behöver verkligen en ny dator eller rättare sagt laptop.

Blir att jobba på med både blogg, vlog och Bigo.

Den video som laddas upp på kanalen just nu länkas o widgetpanelen när den är klar!

Jag ska göra mig redo för att sova strax. Hoppas på att vakna till en febrfri dag.