Söka fastighetsmäklare inför våren

Är du ute efter en helt ny lägenhet eller ska flytta till en egen lägenhet för första gången i ditt liv?

Då kommer lite tips på både hälsa och fastigheter som går hand i hand för att få ett så bra liv som möjligt.

Socker

Det bästa du kan göra för din hälsa är att undvika socker för det är den stora boven till alla våra sjukdomar. Det är inte bara byte av ventilationsfilter som behövs, du ska även undvika socker. Ät mer frukt i stället!

Bröd

Undvik bröd till den mån det går, dvs gluten, ät mer ägg i stället.

Röka

Något ingen människa ska göra dvs röka

Trapporna

Nu när våren kommer och du kanske vill boka in en fastighetsmäklare för att kolla upp ett mäklararvode så kanske du också kan passa på att ta trapporna i din nya fastighet. En mäklare kommer hjälpa dig med allt kring en fastighet och flytta gärna högst upp så att du har många trappor att ta varje dag.

Alkohol

Alkohol ska du dricka en gång i veckan och inte ha som en vana varje dag för då kan du även gå upp i vikt. Visste du om att alkohol har otroligt mycket socker i sig och därmed massor av kolhydrater. Du kan ta ett glas rött ibland det är helt ok.

Saltvatten

Salvatten är mycket bra för vår kropp, speciellt om det är äkta saltvatten havssalt du utsätter dig för. Du kan även fylla ditt eget bad med salt och njuta en stund. Det gör också underverk för dina leder. Sol har D-vitamin vilket din kropp behöver men sola inte för mycket bara. Tänk på att överflöd av D-vitamin gör kroppen sig ändå av med.

Sov

Att sova gör att du äter mindre, om du sover för lite kommer du att gå upp i vikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *