Michaela, Vardag

Dåligt med uppdateringar från mig

Ber om ursäkt för att  jag inte gett er uppdateringar på ett tag, men livet kom emellan. Det är två veckor sen sist. Det har vart mycket med allting den senaste. Jag har varit förkyld (inte covid), min mage har bråkat så blev ju en sväng till akuten förra lördagen. Magen är ok igen. 

Det som nog gjort att jag uppdaterat mindre är att datorn efter virus och intrång inte vill fungera fullt ut. Jag kommer inte åt security center, inte  microsoft store. Dessutom har den startat om sig flera gånger mitt i arbetet. Men som man säger: Inget ont som inte har något gott med sig – Jag lärde mig att SPARA ofta! Jag vet att många program sparar säkerhetskopior automatiskt, men inte Gimp, tyvärr. Egentligen gillar Photoshop bäst, men har inte råd just nu tycker att Gimp är det programmet som passar mig bäst att arbeta med. Jag ska köpa en ny dator ärdet tänkt, men jag måste spara lite till…

Nytt i mina  kanaler…

Om nu undrar vad jag gjorde för arbete i Gimp nu så är det som så att jag håller på att göra en ny header till bloggen samt till min egna Youtubekanal. Så kul att göra lite uppdateringar i kanalerna. Jag och Walther har ju vår kanal, men jag har lite andra idéer och saker jag vill ta upp som jag inte tycker passar in för vår målgrupp på Youtube. Så det var bättre att jag gjorde min egen kanal. 

På tal om kanalen så är det också så att jag inte har orkat redigera videos när datorn inte fungerat, men ska verkligen sätta mig ner för att göra det. 

Jag ska inte ta såhär lång tid på mig med uppdateringar i bloggen framöver. Det har bara varit lite mycket just nu och är fortfarande. En nära anhörig ligger svårt sjuk på sjukhuset och det är stabilt, men det är ändå en oro att hen inte ska klara  sig. Hen är gammal, men ändå, hen betyder mycket för mig. 

Nu ska jag fixa i köket efter middagen, ta lite kaffe och sen fortsätta fixa med datorn. Nej först måste jag fixa en tågbiljett till Walther så han kan ta sig till Skövde imorgon efter skolan. Han ska till hörselverksamheten så han behöver åka tidigare från skolan, så då får han ta tåget istället för buss. På det tåget gäller inte hans busskort tyvärr:/

Ha en underbar torsdags kväll allesammans! Ber än en gång om ursäkt för att inte ha uppdaterat här;)

Puzz o Kram/ Michaela