Blogglistor/Utmaningar, Michaela, Up's&Down's, Vardag

Up’s& Down’s v. 10 -tidsinställt

Tidsinställt inlägg

Varje måndag, kör jag en utmaning där jag summerar föregående veckans positiva och negativa saker d.v.s. Up’s& Down’s. Du får gärna vara med också, länka bara ditt inlägg i veckans inlägg. Du ska helst också länka tillbaka till mig någonstans i ditt inlägg.

Tyvärr har det blivit ett uppehåll med Up’s& Down’s IGEN. Senaste inlägget var vecka 6 och det inlägget kan ni läsa här. Har ju redan skrivit om den senaste tiden som passande nog varit Up’s and Down’s i en salig blandning. Ni ser högst upp i dagens inlägg att dagens inlägg är tidsinställt då vi idag är i Göteborg för att besöka mobilitetscenter med Walther för att bedöma om han kan få körkortstillstånd. Detta kommer vi att berätta mer om, både i här på bloggen och på vår gemensamma youtubekanal.

Nu till veckans:

Ups

 • Så skönt att kunna göra inlägg tidsinställt = mindre stress
 • Jag har äntligen fått mer ork och inspiration att jobba med mina olika kanaler och medier.
 • Samarbeten “trillar” in här och där.
 • Våren är på väg!
 • Jag har tagit flera beslut angående min hälsa, både fysiskt och psykiskt, bland annat att sluta med socker dvs. vitt processat socker. Vilket går att göra utan att det blir tråkigt eller “låst”. Det finns bra och NATURLIGA sötningsmedel såsom lönnsirap, kokossocker, honung, agavesirap etc.
 • Imorgon (läs idag) blir det en heldag med Walther och min pappa. Först mobilitetscenter och sen fika hos min “syrra” på café Lockö i Hyssna! Så mysigt. 
 • Walther och jag fick en mysig fredagseftermiddag efter tandvårdsbesöket. Fika på stan och bara kvalitetstid tillsammans, betyder så mycket.
 • Mitt hackade Instagramkonto har jag lyckats ta kontroll över igen och jag är tillbaka på mitt vanliga. Så skönt!
 • Datorn mår bättre även om mycket saker har försvunnit och fått installerats om eller  ersatts. 

and

 • Ett av de beslut jag tagit för mitt välmående är ett hårt beslut, men jag kände att med alla förändringar som blivit och som skapat stress var det bäst att sluta som broadcaster för BIGO. Det var den delen av mitt liv som ändå var lättast rent praktiskt att avsluta.
 • Min mage bråkar till och ifrån, både uppe och nere. Ska ju på återbesök snart så hoppas på att komma fram till en bra plan för allt. 

Hoppas ni haft en bra vecka!  Gör gärna eran egen Up’s&Down’s och länka i kommentarer!

Puss& Kram/ Michaela