Up's&Down's, Vardag, Veckans lista

Up’s & Down’s v 15

Varje måndag, kör jag en utmaning där jag summerar föregående veckans positiva och negativa saker d.v.s. Up’s& Down’s. Du får gärna vara med också, länka bara ditt inlägg i veckans inlägg. Du ska helst också länka tillbaka till mig någonstans i ditt inlägg.

Veckorna går så fort, på gott och ont. Detta inlägg kommer en dag sent. Måste försöka få en bra planering igen för bloggandet och övrigt arbete med mina kanaler.

Men nu över till det som detta inlägg ska handla om:

  • Börjar med att berätta att Walther ska skriva sitt sista teoriprov för A-körkortet. De har så bra på sötåsen att en lärare har behörighet att examinera både teori och körning och kan anpassa för eleverna om det behövs genom flera delprov teoretiskt istället för ett stort. Sen får de frågorna upplästa av läraren och så får dom skriva svaren.
  • En härlig helg och ett par extra dagar med Walther är aldrig fel, och denna helgen var inget undantag även om vi varit varit “loja”
  • Har ju slutat arbeta som host för BIGO och tog ut min lön på dryga 520$ (knappt 5000kr). Har ju länge behövt köpa ny dator. Så igår kväll beställde jag en Lenovo på Elgiganten, mer om detta i ett senare inlägg. Blev också att jag beställde en vlogkamera ÄNTLIGEN.
  • Blev också lite smått o gott från Shein också. Vilket kommer att visas i en haul på YouTube när det kommit.
  • Tacksam över alla människor som finns omkring mig, som stöttar och pushar när jag behöver det.
  • Massa ideer i huvudet,men svårt att sålla vad som ska genomföras och inte.

  • Det är tufft att kunna komma på en bra nivå i min psykiska ohälsa. Jag är väldigt känslig har jag märkt. Vilket är frustrerade och det blir en ond spiral.
  • Blev stiltje min blogg nu, vilket är bra, ju mer negativt desto tråkigare. Eller?

Ha en skön påskvecka så hörs vi inom kort:)